stranka reagirala / HDZ ekspresno reagirao nakon fijaska s krađom željeza: Stjepan Turković više nije član stranke

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Pokrenut postupak bezuvjetnog isključenja iz Hrvatske demokratske zajednice

7.7.2022.
16:44
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Županijski HDZ reagirao je nakon što je policija danas provela kriminalističko istraživanje protiv Stjepana Turkovića i njegovog sina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe željezne armature s gradilišta obilaznice Turnja. Naime, pokrenuli su postupak za njegovo isključivanj iz stranke, ali ih je on preduhitrio.

Nakon saznanja o djelovanju Stjepana Turkovića, predsjednica ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić i predsjednik GO HDZ-a grada Karlovca Damir Mandić pokrenuli su postupak bezuvjetnog isključenja iz Hrvatske demokratske zajednice, doznaje KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U međuvremenu je gospodin Stjepan Turković podnio izjavu o istupanju iz članstva HDZ-a čime se obustavlja i gore navedeni postupak. Napominjemo kako gospodin Turković nije bio obnašatelj stranačkih funkcija u županijskoj i gradskoj organizaciji, poručuju iz HDZ Karlovačke županije", poručuju.

Županica Martina Furdek Hajdin komentirala je kako je iz medija upoznata sa situacijom te da bez zadrške osuđuje počinjenje krađe, kao i svako drugo kršenje zakona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dajem podršku svim institucijama koje su nadležne utvrditi okolnosti i činjenice počinjenja te sankcionirati odgovorne osobe", dodaje Furdek Hajdin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike