EKSPRESNI ODGOVOR / HDZ: 'Građanima je dosta neutemeljenog optimizma tehničkog ministra Grčića'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

'SDP govori da Hrvatska raste. Sve što je trebalo rasti - pada, a sve što je trebalo padati - raste. Nezaposlenost raste, raste broj mladih iseljenih, raste broj izgubljenih radnih mjesta. Imali smo četiri godine SDP-ovih obećanja i četiri godine SDP-ovog neuspjeha', naglašava HDZ

26.10.2015.
17:00
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - HDZ je u ponedjeljak ocijenio da je potpredsjednik Vlade i kandidat koalicije "Hrvatska raste" na predstojećim parlamentarn izborima Branko Grčić u Splitu govorio o još jednoj propaloj politici Vlade na odlasku istaknuvši kako je politika premijera Zorana Milanovića propala i da je građanima dosta neutemeljenog optimizma "tehničkog ministra Grčića".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SUKREATORI PROGRAMA /

Grčić: 'Čak se i IFO institut ograđuje od HDZ-ove najave smanjivanja PDV-a'

Image
SUKREATORI PROGRAMA /

Grčić: 'Čak se i IFO institut ograđuje od HDZ-ove najave smanjivanja PDV-a'

"Danas u Splitu na konferenciji za medije tehnički ministar Branko Grčić govori o još jednoj propaloj politici Vlade na odlasku. U mandatu SDP-ove Vlade imali smo četiri godine obećanja i četiri godine neuspjeha. Milanovićeva politika je propala, a građanima je dosta neutemeljenog optimizma tehničkog ministra Grčića", stoji u priopćenju HDZ-a. Napominjući kako je Hrvatska na dnu koje god pokazatelje uspoređivali, navode kako je to, nažalost, posljedica "rada“ Vlade na odlasku.

"SDP govori da Hrvatska raste. Sve što je trebalo rasti - pada, a sve što je trebalo padati - raste. Nezaposlenost raste, raste broj mladih iseljenih, raste broj izgubljenih radnih mjesta. Imali smo četiri godine SDP-ovih obećanja i četiri godine SDP-ovog neuspjeha", naglašava HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upozorava i da je gospodarstvo u kaosu, da smo izgubili 100.000 radnih mjesta, građani su bespomoćni,  mladi ljudi zbog toga ispaštaju te smo svjedoci i šokantne nezaposlenosti. Pri tome bezuspješna politika SDP-a i ministara poput Grčića pogoršavaju stvari svakim danom.

"Građanima ne trebaju nova obećanja, već novo vodstvo koje će donijeti stvarne promjene. Vodstvo koje zna kako izvući zemlju iz gospodarske krize i ne boji se zasukati rukave kako bi vratili dostojanstvo, vjeru i optimizam građana u bolje sutra. Vodstvo HDZ-a vjeruje u ovu zemlju i vjeruje u naše ljude. Vjeruje da sutra može biti bolje i da će biti bolje. Ali to neće donijeti pusta obećanja, nego samo rad i konkretne mjere", stoji u priopćenju HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo