odgovor na izjavu / HDZ-ovci izvlače Milanoviću stare fotografije, sprdaju se iz njegove politike prema BiH onda i danas

Image
Foto: RTL

HDZ-ovci tvrde da se Milanović odjednom sjetio da postoje Hrvati u BiH

29.4.2022.
20:15
RTL
VOYO logo

Prepucavanjima između predsjednika i vladajuće stranke nema kraja, ovog puta na svojim službenim Facebook stranicama HDZ je objavio da hrvatska vlada čini sve kako bi pomogla Hrvatima u BiH, suprotno od predsjednika države Zorana Milanovića.

Reakcija je to na današnju Milanovićevu izjavu da se vlada prema Hrvatima u BiH ponaša izdajnički. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Milanović se odjednom sjetio da postoje Hrvati u BiH, a donedavno je poticao njihovo obespravljivanje te se radovao kada su im Bošnjaci nametali političke predstavnike!

Svaki put kada je uhvaćen u laži, udbaški poslušnik Milanović druge optužuje za ono što vrijedi za njega samog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao predsjednik SDP-a išao je u Sarajevo strastveno podržavati svog prijatelja Komšića, razdragano zagovarajući tzv. građansku BiH, uz bratstvo i jedinstvo #SDP i SDP-a BiH! Posljedice takve katastrofalne politike trpimo i danas.

Milanoviću bi bilo bolje da šuti jer svojim izjavama nanosi štetu Hrvatskoj i Hrvatima na međunarodnoj sceni. Umjesto da je pomogao u pregovorima o Izbornom zakonu BiH, njegova štetočinska politika je otežala poziciju Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša #VladaRH čini sve kako bi pomogla Hrvatima u BiH. Za razliku od Milanovića koji je kao premijer na Europskom vijeću šutio k'o zaliven o BiH, PVRH Andrej Plenković uspio je na najvišoj međunarodnoj razini otvoriti raspravu o BiH & potrebi izmjena Izbornog zakona, a njegovim je ustrajnim zauzimanjem u Strateški kompas �� uvrštena referenca o ravnopravnosti konstitutivnih naroda u BiH'', napisali su iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo