Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Neka prijavi saznanja'

HDZ se oglasio u vezi izjave Mire Kovača u RTL-u Danas: 'Nismo zaprimili nikakvu prijavu...'

Iz HDZ-a pozvali su Kovača da prijavi ako ima neka saznanja

Image
Foto: PIXSELL
I.Š./ 20.2.2020. u 9:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Povodom izjave potencijalnog kandidata za predsjednika HDZ-a Mire Kovača u razgovoru za RTL Danas oglasilo se i Središnje izborno povjerenstvo HDZ-a.

"Gospodin Miro Kovač je u svojoj izjavi, između ostalog, ustvrdio kako postoje prijetnje ljudima u njegovom stožeru i da su imali problema zbog njihovog angažmana te da se prijetilo ljudima koji rade u lokalnim samoupravama, državnoj upravi ili rade u državnim tvrtkama. Nadalje je izjavio da su prijetnje prijavili Središnjem izbornom povjerenstvu, ali se to nije shvatilo ozbiljno.

S obzirom da Središnje izborno povjerenstvo do danas nije zaprimilo nikakvu konkretnu prijavu, prigovor ili pritužbu od gospodina Kovača ili njegovog stožera, kao ni od bilo kojeg drugog člana HDZ-a, dužni smo na ovaj način reagirati i opovrgnuti točnost navoda gospodina Kovača. 

Pozivamo gospodina Kovača da svoja saznanja o bilo kakvim prijetnjama ili pritiscima umjerenim prema bilo kojem članu HDZ-a odmah prijavi Središnjem izbornom povjerenstvu.  

Također, još jednom pozivamo sve sudionike unutarstranačkih izbora a poglavito  potencijalne kandidate da se suzdrže od senzacionalističkih, netočnih i neutemeljenih izjava koje stvaraju loše ozračje među članstvom HDZ-a i nanose štetu ugledu i političkim interesima stranke
", stoji u priopćenju. 

I.Š./ 20.2.2020. u 9:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
promjena utorkom

Ovo su nove cijene goriva koje vas od danas čekaju na benzinskim pumpama

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba