pozvao 'podanike' da se poklone Sulejmanu / HNS-ovac zgrožen zbog Ostojićevog vrijeđanja građana: 'To nije razina na koju bi se trebao spuštati'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Smatram da je to jedna nepromišljena i neprimjerena izjava za osobu koja je obnašala tako visoku funkciju potpredsjednika Vlade', kazao je za Jutarnji Beus Richembergh

27.4.2016.
11:03
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik SDP-a Ranko Ostojić ja na svom Facebook profilu napisao ciničan status vezan uz dolazak turskog predsjednika Erdogana u Zagreb. 

"Sutra vas molim da kao pravi podanici, kad bude prolazio Sulejman na svim zabranjenim rutama, kleknite i odate počast kapitalu i domaćim slugama koje će prodati sve što mogu. Poklonite se gušenju ljudskih prava, ukidanju slobode tiska, jer to i nas čeka. Pripremite se", pisalo je u statusu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog njega su se uvrijeđeni našli i neki hrvatski građani, a na njegovu 
ozjavu kratko se osvrnuo i HNS-ov Goran Beus Richembergh. On je, naime, predsjednik Udruge hrvatsko-turskog prijateljstva, a već treći mandat je i na čelu međuparlamentarne skupine prijateljstva Hrvatska - Turska.

"Smatram da je to jedna nepromišljena i neprimjerena izjava za osobu koja je obnašala tako visoku funkciju potpredsjednika Vlade. To nije razina na koju bi se trebao spuštati", kratko je za Jutarnji prokomentirao Beus Richembergh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike