Pogled u kuglu / Hoće li nam u 2017. biti bolje? Upitali smo vidovnjakinju i numerologinju što nam donosi iduća godina

Optimizam vladajućih otišli smo provjeriti kod nadležnih osoba, vidovnjakinje Vere Čudine i numerologinje Olge Hadžić

29.12.2016.
22:59
VOYO logo

"Nisam zloguka ptica, a nisam ni ptica rugalica, ali moramo se pripremiti na velika iznenađenja".

Kad to kaže Vera Čudina, vidovnjakinja, valja joj vjerovati. Za RTL Direkt već je pogodila raspad vlade, prijevremene izbore i kraj nekih političkih karijera. 2017 neće biti toliko turbulentna, ali da je vrijeme za slavlje – nije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova vlada i stabilnost..nije toliko stabilna koliko ce izgledati, ovo je ono 'čini mi se'. Oni će se izvrsno snaći, podupirati, ali će se i razići kroz vrijeme", kazala nam je.

A upravo uz pomoć vremena i malo čarolije lako je doći do toga – zašto oni ne mogu komunicirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Božo Petrov i Plenković su dva različita svijeta, dvije krajnosti. Petrov je vaga, dupla sedmica, to su zablude, bujna mašta, nesigurnost, on ne djeluje samosvjesno. Strahovi su tu, ali sad se upetljao u politiku, i to je sedmica uniforma, politike, a mogao bi da izgubi kompas jer mu se- čini mi se, osladilo", analizira Olga Hadžić, numerologinja.

Plenkovićev osmi travnja sedamdesete sukobio se s Petrovljevim 16. listopada sedamdeset devete. S druge strane, 2016. je Plenkoviću bila prijelomna. Njemu je, naime to karmička godina – što govori četvorka, a u travnju 2017. prelazi u sudbonosnu. Uz sve to, još će mu vjetar u leđa dati – Jupiter. Gotovo da zvuči kao najbolji horoskop.

"Znači da je njegov karmički broj 10 – uspjeh. A pokazalo se da u ovom kratkom vremenu nije pokazao što se od njega očekivalo i tvrdu ruku, a kao ovan on ima sad jedan period zatišja", objasnila nam je Olga Hadžić, numerologinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudbina čitave države ovisi o njemu, također, zbog numerološke povezanosti osamostaljenja Republike Hrvatske i njegova rođenja.

Iako budućnost proriču na dva potpuno različita načina, obje su kao sklizak teren spomenule ministarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministarstvo zdravstva ću istaknuti, i poljoprivredu. Ministarstva će po meni biti sumorna ili zona sumraka. Ali jedno ministarstvo ću zatajiti koje bi moglo biti vrlo podložno aferama", rekla nam je Vera Čudina.

Olga Hadžić kaže pak da "maksimalnu pažnju treba posvetiti poljoprivredi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali smo još nekoliko brzinskih pitanja na koja smo dobili odgovor. Primjerice, hoće li se Jadranka Kosor vratiti u HDZ? "Teško moguće, ja joj to ne bi ni preporučila".

Hoće li Vlada uspjeti otkupiti INU? "Velike turbulencije, ne bi se usudila kladiti..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se Zoran Milanović vratiti u politiku? "Ne vjerujem, mislim da bi to za gospodina Milanovića bio loš potez".

A Tomislav Karamarko? "Gospodin Karamarko će imati svoje prste u politici, imati svoju vlastitu stranku, imati puno pristaša…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni zadnji put njihov scenarij nismo mogli ni zamisliti, pa što nam se desilo.
Ipak, dobra je vijest – 2017. je zapravo godina sunca i novih početaka.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo