valjda više neće kasniti / Holding shvatio da je kap prelila čašu: na Bundeku u tijeku EKOpiknik i predstavljanje 40 novih vozila Čistoće

Image
Foto: Holding Twitter

Očito su u Holdingu shvatili da je kap prelila čašu, pa se PR služba odlučila na potez koji bi trebao zbližiti djelatnike i građane

17.6.2018.
14:20
Holding Twitter
VOYO logo

Zagrebački Holding na svom je Twitter profilu najavio događaj EKOpiknik, koja se održava danas od 12 do 21 sat, na kojem će biti predstavljena i 40 novih vozila Čistoće. 

U posljednje vrijeme sve su češće pritužbe građana na usluge Čistoće, a društvene mreže zatrpane su fotografijama Zagreba koji se doslovno 'guši u smeću', zbog neredovitog odvoza otpada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kvartovi nam se pretvaraju u Jakuševac", vrištali su građani. 

Očito su u Holdingu shvatili da je kap prelila čašu, pa se PR služba odlučila na potez koji bi trebao zbližiti djelatnike i građane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njih primjećujete tek onda… ako ih nema! Najčešće posjetitelje svojih adresa doživite sutra na Bundeku, uz brojna EKOpiknik događanja od 12 do 21 sat! Bit će to jedinstvena prilika i da zavirite, između ostalog, u čak 40 novih vozila uz koja - mijenjamo navike! #CISTOdobro", stoji u objavi Holdinga na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda nakon današnjeg dana odvoz otpada više neće toliko kasniti.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo