najbolje europske destinacije / Hrvatski grad 'potukao' europske metropole poput Londona, Pariza i Barcelone!

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Zadar se sa svojom Kalelargom, Pozdravom suncu, Morskim orguljama i Svetim Donatom uvukao među 10 najboljih europskih destinacija između 20 nominiranih gradova

27.1.2016.
18:48
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Više od 130.000 glasača iz svih europskih zemalja, koliko ih je sada glasalo na izboru za najbolju europsku destinaciju 'European Best Destinations 2016.', na listu je stavio Zadar ispred Londona, Pariza i Barcelone!

"Turističkim uredima iz Londona, Pariza i Barcelone vjerojatno se neće svidjeti što sam iznio ovu informaciju, ali Zadar je ispred njih, među najboljima! Razlike su inače jako male između pet najboljih, u svega nekoliko tisuća glasova", kazao nam je Maximilien Lejeune, izvršni direktor portala "European Best Destinations" iz Bruxellesa koji organizira izbor za najbolju destinaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Zadar u zalazak sunca

(Dino Stanin/PIXSELL)

Zadar se tako sa svojom Kalelargom, Pozdravom suncu, Morskim orguljama i Svetim Donatom uvukao među 10 najboljih europskih destinacija između 20 nominiranih gradova, kao što su velike europske metropole Atena, Prag, Amsterdam, Berlin, Beč, Madrid, Rim i Milano. Glasanje traje do 10. veljače pa se tako još uvijek može dati glas u kampanji 'Lajkaj Zadar' koju preko društvenih mreža provodi Turistička zajednica Grada Zadra. Svoj glas možete dati upravo OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo