tijekom dana gužve / Jak vjetar usporava promet na dionicama A6, magla smanjuje vidljivost

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Tijekom dana pojačan promet uz povremene zastoje očekuje se duž Jadranske magistrale, osobito na dionici Trogir-Split-Omiš-Makarska te na cestama u Istri

9.8.2016.
8:40
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Jak vjetar usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici, a ima je i na autocesti A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nezgode na državnoj cesti DC1 u mjestu Tušilović vozi se otežano, jednim kolničkim trakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dana pojačan promet uz povremene zastoje očekuje se duž Jadranske magistrale, osobito na dionici Trogir-Split-Omiš-Makarska te na cestama u Istri.

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Orehovica u oba smjera zatvoren je pretjecajni trak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb do 10. kolovoza, zbog radova na čvoru Sveta Helena bit će zatvoreni: izlazni krak s autoceste A4 iz smjera Goričana u smjeru Bjelovara, Vrbovca i Svete Helene; ulazni krak na autocestu A4 iz smjera Bjelovara i Vrbovca u smjeru Zagreba; ulazni krak na autocestu iz smjera Sveta Helena i Sveti Ivan Zelina u smjeru Zagreba. Vozi se obilazno.

Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko pet kolničkih traka, a ne preko 10 redovnih. Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, posebice vikendima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Zbog nogometne utakmice, trajekt na liniji Vis-Split, u srijedu 10. kolovoza, isplovit će za Vis u 21,30 sati umjesto u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo