Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ODLAZAK NA PAUZU

Jandroković zahvalio saborskoj straži: 'U idućoj godini želim vam nešto manje posla nego u ovoj'

U protekloj saborskoj godini imali smo dosta radnih dana, rekao je predsjednik Sabora

Image
Foto: RTL / PIXSELL
Hina/ 13.12.2019. u 16:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nakon završetka ovogodišnjeg zasjedanja Sabora poželio je zastupnicima u novoj 2020. godini puno konstruktivnih i tolerantnih rasprava na korist hrvatskih građana, uz čestitke za Božić i Novu godinu.

Na prigodnom predblagdanskom domjenku u Saboru zahvalio je zastupnicima na raspravama, osobito onima koji su često raspravljali, ali i onima koji su to radili manje, ako su im rasprave "bile pametne".

Također je zahvalio onima koji su često radili stvari koje nisu toliko vidljive, kao što su rad na odboru i na terenu u izbornim bazama, kojima treba vratiti iskazano povjerenje.

U protekloj saborskoj godini imali smo dosta radnih dana, nešto manje nego prošle godine, ali puno više nego 2105. i 2016., rekao je Jandroković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ocijenio je kako saborsku godinu karakterizira velik broj donesenih zakona  jer je usvojeno najviše zakona za mandata ovog saziva. Nadam se da će ti zakoni biti na dobrobit naših građana, a ne samo procedura i forma, već sadržaj i ono što će iz njih proizići, kaže Jandroković.

Bilo je puno rasprava i uglavnom su bile u okviru predviđenim poslovnikom i dobrim običajima, ali ponekad i s previše strasti i izlazaka iz okvira "fair playa". No, vjerujem da je sve bilo učinjeno u dobroj vjeri, bitno je da sve to činimo u korektnoj atmosferi, kako bi naši birači ubuduće s više poštovanja gledali na Hrvatski sabor, istaknuo je Jandroković. 

Upravo se čita

Image
LIGA NACIJA

Hrvatska je na Final Fouru: Saznajte tko prijeti Vatrenima i kad se borimo za titulu

Posebno je zahvalio djelatnicama i djelatnicima Sabora, kao i onima koji prate rad Sabora, saborskih zastupnica i zastupnika i velikom trudu koji ulažu i vremenu koje provode u Hrvatskom saboru, često i do kasnih noćnih sati.

Također je zahvalio stražarskoj službi, koja je ove godine imala nešto više posla nego inače, poželjevši joj u idućoj godini nešto manje posla i neugodnih situacija, koje su uglavnom njima najteže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zahvalio je i predstavnicima medija i suradnju s njima ocijenio korektnom. Koiko god nam ponekad teško bilo čuti kritike i komentare, zadatak je medija da kritički preispituju rad u Hrvatskom saboru, rekao je.

Ulazimo u zadnju godinu mandata u 2020. godini, vjerujem da ćemo i dalje raditi na dobrobit građana i kvalitetno polemizirati i boriti se za vlastite političke stavove i svjetonazor, poručio je Jandroković.

Hina/ 13.12.2019. u 16:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
napadi na manjine

Eskalacija nasilja u Zagrebu! Više napada dogodilo se u tjedan dana: 'Za neke ovo nije siguran grad'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba