toplinski udar / Jesu li stigle klime? Nisu svima, u kontejnerima i dalje pakao! Reporterki Direkta bilo muka za vrijeme snimanja

Image
Foto: RTL

Naša Kristina Čirjak provjerila je jesu li klime stigle i kako se dočekao ovaj novi toplinski udar i posjetila je obitelj Drajić iz Majskog Trtnika

9.7.2021.
8:00
RTL
VOYO logo

Tisuće ljudi u Petrinji, Sisku i okolnim selima i zaseocima još uvijek živi u kontejnerima. Spavaju, jedu, tuširaju se, gledaju nogometne utakmice ili Direkt.

Prije dva tjedna kad je bio onaj prvi toplinski val pokazali smo kako je nemoguće izdržati vrućine u limenim domovima. Tada je Vlada najavila, nema problema, šaljemo portabl klime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je naša Kristina Čirjak provjerila jesu li klime stigle i kako se dočekao ovaj novi toplinski udar i posjetila je obitelj Drajić iz Majskog Trtnika kod koje je bila i prije dva tjedna kada im klima nije radila.

Nova klima im je stigla, ali ne od države nego od dobrih ljudi, no još čeka montažu. S klimom ili bez nje u takvim uvjetima je teško živjeti, a koliko dokazuje i to da je našoj Kristini pozlilo zbog paklene vrućine u limenom kontejneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Život u Baniji kroz priču obitelji Drajić pogledajte u prilogu: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo