je li u hrvatskoj? / Još se ne zna gdje je sirijska djevojčica: Policija odbacuje priče o slučaju koje su se pojavile u javnosti

Potraga se nastavlja, a ministar unutarnjih poslova tvrdi da prema onome što je policija do sada poduzela, ništa ne potvrđuje priče koje su objavljene

25.9.2018.
18:53
VOYO logo

Gdje je nestala djevojčica? Policija provjerava, ali još ne zna. Nisu je vidjeli ni u ličkom selu Smoljancu, gdje sumnjalo da je razdvojena od oca. Policija tvrdi da je obišla lokacije na ličko senjskom i karlovačkom području, koje bi se mogle dovesti u vezu s mjestom njezina navodnog nestanka.

"Policija je istraživala prema svim obavijestima koje je imala i koordinatama i svim informacijama do kojih se moglo doći i sve ono što su dosad poduzeli premanašim informacijama ne potvrđuje ni jednu od tih priča koje su se pojavile u javnosti", kazao je Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profil petogodišnje djevojčice objavljen je i u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. U trenutku nestanka nosila je šarenu jaknu, plave traperice i tenisice. S ocem i jednom iračkom obitelji, iz Bosne i Hercegovine preko Plješivice je stigla u Hrvatsku.  

''Otišao sam kupiti nešto hrane kada me uhapsila hrvatska policija. Strpali su me u auto i vratili u Bosnu. Rekao sam im da mi je ondje kćer, nisu mi vjerovali'', priča je to 43-godišnjeg Sirijca W.G. o ovom slučaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac, koji je zatražio azil još uvijek je s policijom na karlovačkom području kako bi pomogao u potrazi za kćeri. A ona se i dalje nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo