PREKRCANI RASPORED / Kako izgleda dan Jadranke Kosor i Zorana Milanovića

RTL je tjedan dana prije izbora proveo dan s premijerkom i vođom Kukuriku koalicije. Zgusnuti raspored tijekom kampanje gotovo je doveo do "fatalnog" susreta političkih rivala.

27.11.2011.
18:30
VOYO logo

Ekipa RTL-a Danas provela je tjedan dana prije izbora dan s premijerkom i predsjednicom HDZ-a, Jadrankom Kosor te s predsjednikom SDP-a i vođom Kukuriku koalicije, Zoranom Milanovićem.

Jedno od to dvoje političara uskoro će biti u poziciji formirati novu Vladu pa smo odlučili provjeriti kako se ponašaju tijekom izborne kampanje.

Premijerki prigovaraju svašta, no da je marljiva to nitko ne može osporiti. Nakon obilaska Istre -  prespavala je u Opatiji - i ujutro odmah dalje. Nije  bilo vremena ni za kavu. Predsjednica HDZ-a dnevno nastupi i po  osam puta.

Kako je tehnički i dalje premijerka, u stopu je prati osiguranje. U druženju s građanima ne zadržava se dugo.

Veliki autobus kojim putuje ujedno je i izborni stožer odakle se vodi cijela kampanja HDZ-a. A svaki trenutak marljivo bilježi fotograf. U autobusu se dogovaraju intervjui, šalju priopćenja, a aktualna premijerka telefonski održava vezu i s Banskim dvorima.

Za kampanju je izabrala i poseban broš - samo jedan, ali poseban. Kao radoholičarku,  kaže, odlazak u opoziciju je ne plaši, ali optimizma joj ne nedostaje. Premijerskog posla ipak se još nije zasitila.

Ništa drugačije nije ni kod šefa oporbe. Zoran Milanović svoj dan počinje u ranim jutarnjim satima kad se sreće sa suradnicima i građanima. Koliko je prisan s kim, često se vidi odmah na početku, kod pozdravljanja.

Kako izaći iz blata u Hrvatskoj - zadatak je buduće Vlade, koja god bila, a Milanović vjeruje da će je formirati upravo njegov tim. U ovoj je kampanji obišao Hrvatsku, no svuda je osjetio isto.

Vođa SDP-a ostavlja dojam da se bolje snalazi u komuniciranju na "višim razinama". Iako, za razliku od prije, čini se da je sada ipak opušteniji u svojim nastupima.

Kako izgleda dan s Jadrankom Kosor i Zoranom Milanovićem provjerite u priloženim videozapisima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo