KANDIDATKINJA SE CRVENI / Kolinda se ogradila od istupa Mladeži HDZ-a: 'To je nedopustivo!'

Varaždinska Mladež HDZ-a je sve one koji su dali glas aktualnom predsjedniku nazvali su 'jugosmradovima i orjunaškom DECOM'.

30.12.2014.
13:09
VOYO logo

U utorak je hrvatsku javnost zgrozio ispad Mladeži HDZ-a i njezina predsjednika Igora Borovca. Oni su na Facebooku objavili tekst u kojem su izrečene teške optužbe na račun Varaždinaca koji su u prvom krugu izbora glasali za IvuJosipovića. Sve one koji su dali glas aktualnom predsjedniku nazvali su 'jugosmradovima i orjunaškom DECOM'.

Sramotan napad iz HDZ-a: 'Za Josipovića glasuju jugosmradovi!'

Jutros je reagirao Forum mladih SDP-a te je pozvao predsjednički kandidatkinju HDZ-a Kolindu Grabar-Kitarović da se o incidentu očituje. Ona je to i učinila nakon tribine pod nazivom "Problemi mladih u hrvatskom društvu" održane u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolinda se ogradila od izjava varaždinske Mladeži te tvrdi da ne zna tko su pojedinci koji su objavili taj tekst.

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Mladež HDZ-a

"Iznimno mi je žao što je to napisano na Facebooku. To je apsolutno nedopustivo, to nije način komuniciranja, moramo se kulturno odnositi jedni prema drugima", izjavila je Kolinda novinarima nakon čega je objavila i reagiranje na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najoštrije osuđujem iznesene stavove i od istih se u potpunosti ograđujem. Danas više nego ikad je potrebno međusobno razumijevanje, zajedništvo i iznalaženje rješenja kako našu državu odvesti u sferu boljeg života za sve naše građane", piše u priopćenju.

Komentirala je i najavu Ive Josipovića da zaoštrava kampanju izrečenu u intervjuu koji je jučer dao RTL-u Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudima je dosta prepucavanja i bilo bi dobro da sve krene mirnim putem", izjavila je Kolinda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo