'SDP VRIJEĐA I BLATI HDZ' / Kosor odgovorila Milanoviću: Pravi se javio pričati o prljavoj igri!

Predsjednica hrvatske Vlade Jadranska Kosor u nedjelju je, odgovarajući na upite novinara, optužila SDP da "vrijeđa, blati i ponižava HDZ".

25.9.2011.
18:30
VOYO logo

Na pitanje kako komentira izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića da HDZ vodi „prljavu“ kampanju, a da će njegova stranka vodi fer kampanju, Kosor je odgovorila riječima: „A, pravi se javio“. "Dvije godine koliko vodim Vladu i HDZ nije prestala prljava kampanja Socijaldemokratske partije. Dodala je kako su oni zadnji koji mogu govoriti o prljavoj kampanji.

„Nisu prestale uvrede, poniženja, a pogledajte kadrove u elektroničkim medijima u kojima prvi ešalon SDP-a - Jovanović, Linić, Opačić, Stazić, te njihov glavni tajnik uključujući i šefa SDP-a, blate i ponižavaju HDZ“, rekla je Kosor novinarima za današnjeg posjeta kninskom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvala je da se pogledaju izjave SDP-ovih dužnosnika posljednjih dana, a posebice na dan nedavnog HDZ-ovoog izvještajnog sabora kada se, kako je rekla, „najbliži Milanovićev suradnik Jovanović obrušio na 10.000 izaslanika koje je uputio, kako je kazao, prema Remetincu“.

Kosor je također zamjerila SDP-ovcima da su opstruirali „svaki milimetar“ pregovora s Europskom unijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo