BIVŠI MINISTAR UPRAVE / Kuščević je bio u sukobu interesa? Povjerenstvo predložilo pokretanje postupka zbog tri razloga

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa predložilo je da se pokrene postupak protiv bivšeg ministra uprave Lovre Kuščevića.

16.1.2020.
11:45
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa predložilo je da se pokrene postupak protiv bivšeg ministra uprave Lovre Kuščevića

Pokretanje postupka predlaže se iz tri razloga: jer je sudjelovao na sjednicama Općinskog vijeća koje je odlučivalo o prenamjeni zemljišta 2011., a neko od tih zemljišta je u vlasništvu njegove supruge, zatim jer je imao nesrazmjer u imovinskoj kartici i zbog prenamjene prostornog plana iz 2015. godine. S druge strane, predloženo je nepokretanje postupka za pogodovanje šogoru za POS stanove. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predloženo nepokretanje postupka protiv Obuljen Koržinek, Žalac i Bandića

Na današnjoj sjednici predloženo je nepokretanje postupka protiv ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek u slučaju pogodovanja u imenovanju ravnateljice Državnog arhiva u Dubrovniku. Također je predloženo i nepokretanje postupka protiv bivše ministrice regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijele Žalac u slučaju Mercedes. Isto je predloženo i za zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da je pogodovao pokojnoj Mani Gotovac za smještaj u staračkom domu. 

Za HDZ-ovog saborskog zastupnika Franju Lucića predloženo je pokretanje postupka jer u imovinskoj kartici nije naveo porezni dug iz 2006. godine.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo