MILANOVIĆ O PLAKATIMA HDZ-a / 'Ljudima ne nudimo krvave ruke, nego vjeru, duh i snagu'

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

'Sada, kada izborna kampanja završava, prvi put mogu otvoreno reći da je ovo bila dosad najprljavija i najružnija kampanja, puna podvala i prljavštine', ovijenio je Milanović.

30.5.2013.
7:45
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

SISAK - Predsjednik SDP-a ZoranMilanović ocijenio je u srijedu u Sisku da je ova predizborna kampanja dosad najružnija i najprljavija kampanja, a u vezi sa sisačkim plakatima HDZ- HSP AS koalicije na kojoj je jedna krvavo-crvena, a druga bijela ruka, rekao je da SDP ne nudi krvave ruke, nego vjeru, duh, snagu i osmjeh.

Milanović je komentirajući plakate HDZ-ove i HSP AS koalicije koji su koncem travanja bili poljepljeni u Sisku, a na kojim su bile dvije ruke, jedna upraljana krvava na čijem je dlanu zvijezda sa srpom i čekicem, te druga čista, s križem na dlanu, rekao kako će te podjele izazvane plakatima u Sisku ostati zapamćene kao veliko zlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada, kada izborna kampanja završava, prvi put mogu otvoreno reći da je ovo bila dosad najprljavija i najružnija kampanja, puna podvala i prljavštine", ocijenio je na početku kratkog obraćanja okupljenima u središtu Siska predsjednik SDP-a Milanović.

"Mi nastojimo da ljude spajamo, a ne da ih dijelimo. Ne nudimo im krvave ruke, nego vjeru, duh, snagu i osmijeh, rekao je Milanović. Pozvao je Siščane da izađu na izbore 2. lipnja i ukažu povjerenje MariniLovrićMerzel i KristiniIkićBaniček, koje se u drugom krugu lokalnih izbora bore za mjesto sisačko-moslavačke županice, odnosno gradonačelnice Siska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je rekao da SDP "ljude kao građane spaja i u Vukovaru, gdje ih se ovih dana plaši fantomima iz '91. kao da su tenkovi na ulazu u grad, a to je, kako je istaknuo, grozno.

Mi želimo da od Hrvatske stvoriti modernu europsku zemlju. Zato nam je važna pobjeda u svakoj sredini, posebno u tužnom Sisku i ovoj županiji", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo