hoće li se ikad vratiti u savsku? / Medved o spornom premještaju: 'Braniteljski šator samo je privremeno u Vukovaru'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Šator iz Savske 66 u Vukovar je dovezen krajem prošlog tjedna unatoč protivljenju vukovarskih branitelja pa i gradskih vlasti

2.5.2016.
14:13
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ministar branitelja Tomo Medved izjavio je u ponedjeljak u Borovu kako oko šatora u kojem su boravili branitelji na Savskoj cesti u Zagrebu, a koji je prošli tjedan dovezen u Vukovar, ne postoje prijepori te se u Vukovaru nalazi privremeno.

"Šator se privremeno nalazi u Memorijalnom centru Domovinskog rata Vukovar. Vrlo brzo i same udruge će progovoriti o daljnjoj perspektivi šatora. Ne postoji nikakav problem niti bilo kakve tenzije i sve to ne treba dizati na tu razinu. Vrlo brzo ćemo pronaći rješenje", rekao je ministar Medved koji je u Borovu bio nazočan obilježavanju 25. obljetnice ubojstva dvanaestorice redarstvenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šator iz Savske 66 u Vukovar je dovezen krajem prošlog tjedna unatoč protivljenju vukovarskih branitelja pa i gradskih vlasti koje smatraju kako šatoru nije mjesto u gradu heroju jer nema izravne veze s Domovinskim ratom. Nakon što je dovezen, šator je sastavljen i postavljen na poligon unutar Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo