što je sad ovo? / Milinović se razljutio zbog prihvata izbjeglica iz Ukrajine u Gospiću: 'Mislite li imalo na našu djecu? Naravno ne'

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Milinović predlaže da se za izbjeglice uzme mala dvorana u osnovnoj školi

7.3.2022.
13:44
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Sportska dvorana u Gospiću sada je privremeni prihvatni centar za izbjeglice iz Ukrajine. U dvorani je već pripremljeno 100 kreveta kao i kompleti posteljina, što je osigurano iz državnih robnih zaliha, a Ravnateljstvo civilne zaštite osigurat će prehranu za osobe koje se ovdje nađu u tranzitu.

No protiv ove odluke glasno je istupio bivši lički župan Darko Milinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pa jeste li normalni? Mislite li imalo na našu djecu i naše sportašice i sportaše. Naravno - ne. Dvoranu namijeniti za izbjeglice, a djecu izbaciti. Na taj način blokirate odigravanje utakmica rukometašima, rukometašicama, košarkašicama itd. Onemogućavate im normalan trening. Uništavate ionako slab društveni život u gradu. Nije isto trenirati u maloj i velikoj dvorani, pitajte sportaše. Treba pomoći, naravno, ali trezveno i ne na uštrb djece kojima se odgađaju utakmice za koje žive, a vi opet po djeci i sportašima'', napisao je Milinović na Facebooku. 

''Treba pomoći,naravno ali trezveno i ne na uštrb djece kojima se odgađaju utakmice za"koje žive", a vi opet po djeci i sportašima. Prijedlog
1. uzmite malu dvoranu u osnovnoj školi ili srednjoj pa se u "velikoj"mogu igrati tekme.
2. Imate hotel u Karlobagu(navodno vlasnik rus),prazan.
3. Imate hotel na Oštarijama kojeg se može za 10 dana staviti u funkciju.
4. Još najbolje vojarna zjapi prazna neka Petry koji "odlično" surađuje sa vladom dogovori smještaj tamo.
5. Imate potkrovlje razvojnog centra.Zbog vaše nesposobnosti zjapi prazno i tamo ste mogli.... Ma, imate sto mogućnosti...a sve plaća vlada Petry,stožeraši(Živkoviću), udarite po djeci i sportašima drugo ne znate. Još možete ispravit svoje gluposti,a ne da naši klubovi igraju van Gospića.
Petry, sramiš li se bar malo?'', komentirao je bivši župan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo