Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
borba za održivo društvo

Mirela Holy: Izbori za Europski parlament bit će prvi test

Mirela Holy je istaknula da su hrvatski građani umorni od političara koji mijenjaju svoje stavove, ovisno o tome jesu li na vlasti ili u oporbi te da se društvo, u kojem nema elementarne pravednosti i jednakih pravila igre za sve, ne može razvijati kao održivo društvo.

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
RTL/Hina/ 9.2.2014. u 12:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predsjednica stranke Održivi razvoj Hrvatske (ORaH) Mirela Holy izjavila je danas u Osijeku da su predstojeći izbori za Europski parlament prvi test za tu stranku, koja se nada da će uspjeti osvojiti jedan mandat.

Na konferenciji za novinare, u povodu osnivanja osječkog ogranka stranke, Holy je ocijenila kako je to ambiciozan cilj, s obzirom na to da je na tim izborima cijela Hrvatska jedna izborna jedinica.

"Ti su izbori za nas vrlo važni, jer su za nas test i vrlo važna nacionalna anketa, koja će pokazati kako stojimo u pojedinim gradovima, županijama i regijama i bit će nam koristan orijentir za buduće djelovanje", poručila je Holy.

Izrazila je zadovoljstvo odazivom Slavonaca za pristupanjem u stranku koji je, nakon središnje Hrvatske, najveći ogranak. Istaknula je kako temelj gospodarskog programa stranke čine održiva energetika i poljoprivreda te drži da Slavonija ima velike potencijale za novo zapošljavanje i rast gospodarstva upravo na tim područjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Holy je ocijenila kako se realizacijom projekata održivog razvoja, u poljoprivredi i energetici u europskim državama otvarao najveći broj novih radnih mjesta, a rast BDP-a tih država temeljio se upravo na takvim projektima.

"Vjerujem kako postoji dobar potencijal da počnemo mijenjati Hrvatsku, kojoj je zaista potrebna promjena", kazala je Holy.

Upravo se čita

Image
želi smanjiti euforiju

Ugledni arhitekt nije oduševljen Pelješkim mostom: 'Čeka se nekretninski bum i bezočno betoniranje'

Ustvrdila je da su hrvatski građani umorni od političara koji mijenjaju svoje stavove, ovisno o tome jesu li na vlasti ili u oporbi te da se društvo, u kojem nema elementarne pravednosti i jednakih pravila igre za sve, ne može razvijati kao održivo društvo.

RTL/Hina/ 9.2.2014. u 12:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dijele se na dvije grupe

'Obični' umirovljenici dobivaju nešto više od 3000 kuna mirovine. Ovo su penzije zastupnika i dužnosnika

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba