Primopredaja vlasti / Miro Bulj: 'Bojkotiraju me. Prvog dana kao gradonačelnik došao sam u gradsku upravu, a nigdje nikoga'

Image
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Novoizabrani gradonačelnik Sinja optužuje prethodnu gradsku administraciju

20.6.2021.
9:18
Miroslav Lelas/Pixsell
VOYO logo

"Pročelnik ureda, moj protukandidat Igor Vidalina zadužen za društvene djelatnosti, sport i vrtiće, pa pročelnik za komunalu, prostorne planove i EU fondove i pročelnica za financije plus devet zaposlenika, svi na godišnjem!", prenijela je Slobodna Dalmacija riječi Mira Bulja, novoizabranog gradonačelnika Sinja.

Inače i zastupnik u Saboru s liste Mosta, Bulj je na prošlim lokalnim izborima u drugom krugu uvjerljivo pobijedio protukandidata za gradonačelnika Igora Vidalinu iz HDZ-a sa 59 prema 31 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom krugu Bulj je osvojio 43 posto, a Vidalina 29. Vidalina je prethodno bio povjerenik Vlade za Sinj. Buljeva prethodnica na mjestu gradonačelnice bila je nezavisna Kristina Križanac

"I baš su se svi našli na godišnjem kad dolazi novi gradonačelnik. Ne pamti se ovo niti je igdi bilo. Nije to mene ponizilo i uvridilo ka šta su oni tili, nego se vriđa i ne poštuje volja naroda", rekao je Bulj sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novoj funkciji dočekalo ga je 29 milijuna kuna, ali se Bulj žali da nije dobio izvješće o financijama, projektima i o drugim elementima stanja u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo