reagirali na facebooku / MOST: 'Milanović je priznao da je cijelo vrijeme kontaktirao Mostovce'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

'Milanović kod Stankovića priznao kontaktiranje Mostovaca: 'Štitim integritet MOST-ovaca koji su razgovarali s nama... Kontakti su održavani cijelo vrijeme...', napisao je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja na Facebooku

17.1.2016.
17:27
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

MOST je na službenom Facebooku reagirao na izjavu premijera na odlasku i predsjednika SDP-a Zoran Milanović u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

Poručuju kako je Milanović priznao da je cijelo vrijeme kontaktirao Mostovce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Štitim integritet MOST-ovaca koji su razgovarali s nama... Kontakti su održavani cijelo vrijeme...", rekao je Zoran Milanović u Nedjeljom u dva ‪#‎SamoIstina‬", napisao je MOST u statusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik MOST-a Nikola Grmoja je na svom Facebooku objavio sličan status.

"Milanović kod Stankovića priznao kontaktiranje Mostovaca: "Štitim integritet MOST-ovaca koji su razgovarali s nama... Kontakti su održavani cijelo vrijeme...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović je u emisiji rekao kako štiti integritet MOST-ovaca koji su razgovarali s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi su bili zbunjeni, nova im je bila situacija, nisu vrijeđali Petrova. To govori da nisu bili na čistome. Kontakti su održavani cijelo vrijeme svi sa svima, različite su razine utjecaja. Netko je u 5 do 12 unutar MOST-a doveo pred zid i rekao sada gotovo, ako se sad ne dogovorite s HDZ-om propadaju vam mandati jer se raspisuju izbori", rekao je Milanović.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo