otkaz zbog pomoganja / Na koga je mislila kada je spominjala prijetnje? Opačić ciljala na bivšeg SDP-ovog ministra

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Umjesto da SDP-u vrate svoje saborske mandate, što bi bilo moralno, oni još žele koristiti usluge naše stručne službe'

31.10.2018.
17:06
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Bivša SDP-ova ministrica i saborska zastupnica Milanka Opačić danas je službeno ušla u saborski klub zastupnika Stranke rada i solidarnosti, Reformista i nezavisnih zastupnika, a na konferenciji za medije kazala kako su ljudi koji su joj pomagali u njezinom radu kao nezavisne zastupnice dobili prijetnju otkazom.

Prije desetak dana predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk pozvao je djelatnice koje rade u stručnoj službi SDP-ova kluba i rekao im da će dobiti otkaz ako više išta učine za zastupnike koji su napustili SDP – Zdravka Ronka, Miranda Mrsića i Milanku Opačić, piše Jutarnji list. Kako je kazao njihov izvor, službenici kluba pomagali su im u nekim tehničkim stvarima i pripremi saborskih materijala za sjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Umjesto da vrate mandate oni žele koristiti usluge naše službe'

"Suradnici koji rade u stručnoj službi Kluba zastupnika SDP-a mogu obavljati poslove samo za članove i članice našeg Kluba. I čudim se bivšim članovima i članicama našeg Kluba koji službenike SDP-ovog kluba dovode u neugodnu situaciju tražeći od njih da budu nelojalni stranci i Klubu u kojem su zaposleni", kazao je Arsen Bauk.

"I umjesto da SDP-u vrate svoje saborske mandate, što bi bilo moralno, oni još žele koristiti usluge naše stručne službe i uvlačiti službenike koji rade za tri puta manje plaće od njih u svoje sitne politikanske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, puno je logičnije to što sam ja upozorio službenike nego to što su oni izdali svoje birače i stranku. Mislim da je takvo ponašanje nečuveno i besramno. Suzdržat ću se od neke teže riječi kojom bih okarakterizirao njihovo ponašanje”, rekao je Bauk za Jutarnji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike