SVJETSKI DAN SPORTA / Na prvim Kockićevim igrama uživalo 60-ero vrtićaraca, a u zabavi su sudjelovala i djeci omiljena televizijska lica

Na svjetski Dan sporta, RTL je osmislio poseban projekt kako bi najmlađima ukazao na važnost bavljenja tjelesnom aktivnosti

25.5.2022.
22:00
VOYO logo

Svjetski je Dan sporta, a o važnosti vježbanja i zdravog života treba učiti od malih nogu. I baš zato da se najmlađima ukaže na važnost bavljenja tjelesnom aktivnošću i boravka u prirodi, RTL je osmislio poseban projekt, Kockićeve igre.

Uzbuđenje i veselje na prvim Kockićevim igrama. Više od 60-ero vrtićaraca cijelo je jutro uživalo u bogatim aktivnostima pod okriljem prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zabavnim timskim igrama sudjelovali su i djeci najdraža televizijska lica, voditelji RTL Kockice, a podršku je došao pružiti i Kockić.

"Ove igre su zamišljene kao zabavno-edukativni program, a cilj je potaknuti da se bave sportom. Trebali bismo ih i češće podsjećati da je samo bitno pokrenuti se, zabaviti dobro i misliti na svoje zdravlje", rekla je Tatjana Horvatić, voditeljica RTL Kockice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kroz sport i igru uče se i neke druge važne lekcije kako jedni druge bodriti. Neki su ipak svoju pobjedu slatko slavili.

"Navike i stavovi prema zdravom načinu življenja, kretanju i tjelesnoj aktivnosti stečene u toj dobi zapravo će se zasigurno zadržati i u starijoj dobi", rekla je Marina Lujić, ravnateljica Dječjeg vrtića Bajka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako smo se lijepo zabavili, pokazali da volimo sport, da je u zdravom tijelu zdrav duh i baš sam oduševljena i ispunjena", kazala je Marijana Batinić.

Sport od malih nogu mora biti imperativ i zato prve Kockićeve igre nikako nisu i posljednje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo