VEDRAN ANTUNICA / Načelnik općine Ston: 'Gužve nas nisu iznenadile. Dobrodošle su u ovom periodu'

Antunica je rekao da bi volio da se na prostoru općine izgradi i obiteljski hotel ili veći hotel koji bi privukao još više gostiju

9.8.2022.
21:00
VOYO logo

Gastroponuda u Stonu je i dalje najveći adut. Tu su nezaobilazne stonske zidine. A što će se dogoditi kad ih zaobiđu pristupne ceste Andrea Žarak razgovarala je s načelnikom općine Ston.

"Vjerujem da ćemo i sljedeće godine imati naše drage goste s tim da ćemo biti pripremljeni. U najavi imamo otvaranje još novih restorana i novih gastroponuda. Gužve nas nisu iznenadile. Živimo od turizma i gužve su dobrodošle u ovom periodu. Niti u jednom trenutku nije bilo ni sekunde zastoja", rekao je Vedran Antunica i pohvalio rad policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da bi volio da se na tom prostoru općine izgradi i obiteljski hotel ili veći hotel koji bi privukao još više gostiju.

"Ima naznaka novih radnih mjesta. Samo stvaranje vatrogasne postrojbe koja zapošljava 25 djelatnika, zatim pet ljudi koji će biti u kontroli. Stvaraju se perspektive. Vjerujem da će kako smo postali autodestinacija, sad je promet veći čak i prije nego je bio redovit", rekao je Antunica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo