je li ovo moguće? / Nakon skandaloznog propusta HHO-a stigao stigla još skandaloznija reakcija: Čičak žestoko izvrijeđao Bojana Glavaševića

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'Doista je velika pogreška što smo na pozivnici napisali ime Vašeg cijenjenog pokojnog oca gospodina Siniše, jer po Vašem ponašanju ne vidi se da je on po bilo čemu Vaš otac osim po biološkoj činjenici'

31.1.2018.
15:41
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski helsinški odbor je povdom proslave svoje 25. obljetnice na adresu saborskog zastupnika SDP-a Bojana Glavaševića poslao poziv naslovljen na njegova oca Sinišu, vukovarskog heroja i novinara Radija Vukovar koji je ostao upamćen po izvještavanju za vrijeme najžešćih napada na Vukovar.  Bojan Glavašević je ovu pogrešku kratko prokomentirao na Twitteru porukom "Nažalost, ne može doći...", a ubrzo nakon toga došao je i odgovor Ivana Zvonimira Čička koji se ispričao zbog pogreške, ali je i napao Glavaševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

Gospodine Glavašević, 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio hrvatskih medija  sklonih senzacionalizmu prenio je sa twitera Bojana Glavaševića fotografiju pozivnice upućene mu od strane HHO-a na obilježavanje 25 godišnjice utemeljenja Hrvatskoga helsinškog odbora za ljudska prava koja će se održati 16. veljače 2018. u 18:00 sati na adresi  Naconalne Sveučilišne knjižnice. 

Na pozivnici je omaškom umjesto imena Bojana ispisano ime Siniše Glavaševića pokojnoga hrvatskoga heroja koji nam je uvijek prvi na pameti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primite našu ispriku radi ispisanog krivog imena na pozivnici. 

Dopustite da se u nizu od preko tisuću ispisanih pozivnica dogodi previd.  Kao predsjednik Odbora preuzimam odgovornost na sebe iako nisam imao uvid u napisane pozivnice budući imam povjerenje u službenice/ike ureda HHO-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidljivo je da je na koverti ispisano Vaše ime a da je zabunom rukom na pozivnici ispisano ime Vašeg cijenjenog oca pokojnog Siniše. 

Tajnica ureda HHO-a jutros se ispričala osobi koja je nazvala iz Sabora i upozorila na na previd. No Vama kao poznatom političkom egzibicionistu trebaju skandali da bi se primjetilo da uopće postojite na političkoj sceni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doista je velika pogreška što smo na pozivnici napisali ime Vašeg cijenjenog pokojnog oca gospodina Siniše, jer po Vašem ponašanju ne vidi se da je on po bilo čemu Vaš otac osim po biološkoj činjenici. 

Za HHO: 
Ivan Zvonimr Čičak prredsjednik

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo