Večeras u 20 sati / Nema kotizacije, samo donacije: Sudjelujte u humanitarnom kvizu i pomozite stradalima u potresu

Image
Foto: KRiP/Matko Vlaić

KRiP-ovi kvizovi traju dva sata i obuhvaćaju pitanja iz raznih područja općeg znanja i kulture

10.1.2021.
9:56
KRiP/Matko Vlaić
VOYO logo

KRiP kviz, popularni zagrebački pub kviz koji je organizaciju svojih kvizova za vrijeme lošije epidemiološke situacije prebacio na internet, večeras u 20 sati organizira veliki online humanitarni kviz za pomoć potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije.

Svaku nedjelju na KRiP-ovom Twitch kanalu okupi se oko 150 ekipa (700+ igračica i igrača), a Humanitarni KRiP bit će poseban jer su se domaćini odrekli kotizacija: kviz je besplatan, ali sudionike su zamolili da uplate donaciju bilo kojoj inicijativi za prikupljanje sredstava za žrtve potresa ili izravno nekoj od unesrećenih obitelji, te KRiP-u pošalju potvrdu uplate kako bi se na kraju akcije znalo koliko je novaca prikupljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je prilika da se zajedno pridružimo pozitivnom pokretu koji je preplavio zemlju, damo svoj doprinos borbi za ljepše sutra i pokažemo svi skupa da nam je srce na mjestu", napisali su KRiP-ovci u najavi kviza. S obzirom na to da je riječ o najvećem kvizu u Hrvatskoj, očekuje se i da će ovaj poziv naići na dobar odaziv, tim više što je riječ o plemenitom cilju pomoći onima kojima je godina započela noćnom morom.

KRiP-ove kvizove, koji traju dva sata i obuhvaćaju pitanja iz raznih područja općeg znanja i kulture, vodi stand-up komičar Goran Vugrinec Goc, a princip igre prilično je jednostavan: ekipa uživo prati kviz na Twitch kanalu, a kapetan ili kapetanica ekipe odgovore upisuje u Google obrasce. Na kraju poluvremena ti obrasci se predaju KRiP-ovcima na ispravljanje i sastavljanje rang-liste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupite svoju ekipu od maksimalno pet osoba, uplatite koliko možete u humanitarne svrhe i nedjelju navečer provedite na najzabavnijem kvizaškom nadmetanju!

Kratke upute za igranje kviza

  • umjesto kotizacije za kviz, uplatite donaciju organizaciji, inicijativi ili društvu koji prikupljaju sredstva za stradale stanovnike, ili izravno nekoj unesrećenoj obitelji
  • pošaljite KRiP-u potvrdu uplate na mail krip.kviz@gmail.com
  • otvorite obrasce za igranje prvog i drugog dijela kviza (linkovi su ovdje)
  • spojite se na KRiP-ov Twitch kanal malo prije 20:00 u nedjelju (10.1.)
  • uživajte u kvizu!

Dodatne informacije o kvizu i KRiP-u možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Facebook event: https://www.facebook.com/events/455320415875425

Službena stranica kviza: https://krip.com.hr/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službena najava humanitarnog kviza: https://krip.com.hr/za-mozak-vjezba-za-dobrotu-reklama-igrajte-za-one-kojima-je-gore-nego-nama/

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo