KRAJ TOPLINSKOG VALA? / Nevrijeme pogodilo Kvarner: U Rijeci tuča, grmljavina, zbog obilne kiše poplavile ulice

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

ijekom dana kiše bi moglo biti još

26.7.2022.
12:17
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Jako nevrijeme jutros oko 10 sati pogodilo Kvarner. Grmljavina, obilna kiša i tuča s velikim komadima leda pali su u Rijeci, a gradske ulice su bile poplavljene, javlja Novi list.

Kako javlja IstraMet, nova runda pljuskova stigla na sjeverozapad Istre gdje je temperatura pala na 22 °C uz osvježavajući sjeverac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom dana kiše bi moglo biti još.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima promjenjivo s pljuskovima, lokalno izraženim, a moguća je i tuča. Puhat će umjeren, na udare i jak sjeveroistočnjak. Još sredinom dan vruće, ali zatim će uz sjeverni vjetar stići nešto ugodniji zrak.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu poslijepodne i osobito navečer povremena kiša i pljuskovi, pri čemu je lokalno moguće i jače nevrijeme. Temperatura do najviše 35 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dalmaciji će popodne biti malo oblačnije u odnosu na jutro, a jedino u Zagori i nestabilnije s ponekim pljuskom, dok će obalu i otoke kiša opet zaobići. Puhat će slab do umjeren vjetar s mora, a temperatura i dalje iznad prosjeka.

Na sjevernom Jadranu i u gorju promjenjivo s kišom i pljuskovima, lokalno je moguće i poneko izraženo nevrijeme. Navečer će jačati bura, a bit će manje vruće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo