nije onako kako se čini / Objavljen prijedlog liste za najam stanova u Novom Jelkovcu: Tomislav Tomašević na vrhu liste i to dva puta, ali...

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Poslali smo upit Gradu s konkretnim pitanjima je li doista riječ o gradonačelniku i je li mu osoba istog imena i prezimena što u rodu

6.10.2021.
17:00
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Povjerenstvo za davanje u najam javno najamnih stanova na sjednici održanoj 29. rujna 2021. utvrdilo je Prijedlog liste reda prvenstva za odabir javno najamnih stanova Grada Zagreba u Sesvetama, naselje Novi Jelkovec.

Prijedlog Liste reda prvenstva za odabir javno najamnih stanova objavljen je na službenim stranicama Grada, a mnoge je zbunilo što se na visokorangiranim mjestima nalazi ime Tomislav Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je po pojedinim podacima iz tabele vidljivo kako parametri ne odgovaraju, ipak su krenule špekulacije kako je riječ o gradonačelniku.

Poslali smo upit Gradu s konkretnim pitanjima je li doista riječ o gradonačelniku i je li mu osoba istog imena i prezimena što u rodu, a ubrzo smo dobili i jasan odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za dio odgovora koji se odnosi na g. Tomislava Tomaševića, napominjemo kako se ne radi o gradonačelniku. Naime, gradonačelnik, koliko je njemu poznato, nije u srodstvu s osobom takvog imena", poručili su iz Grada.

Naime, isto ime se nalazi na 2. i 3. mjestu Prijedloga liste za stanove različite sobnosti. No, primijetili smo da se dosta imena pojavljuje po dva puta pa smo upitali i kako je moguće da ista osoba bude dva puta na listi na što je pročelnik iz Gradskog ureda za upravljanje imovinom Grada Željko Matijašec, odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobe koje su raspoređene na Prijedlog liste reda prvenstva za odabir javno najamnih stanova podnijele su više prijava na objavljeni natječaj, ali za stanove različite sobnosti.

Odlukom o najmu javno najamnih stanova (Službeni glasnik Grada Zagreba 7/09, 22,09 i 26/14) propisano je da se prijava podnosi za stan određene sobnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani koji su podnijeli više prijava za stanove različite sobnosti u svim spisima formiranim po pojedinoj prijavi dostavili su i svu potrebnu dokumentaciju u izvorniku ili ovjerenoj kopiji.

Odabir stanova vršit će se temeljem raspoređenosti na konačnoj listi reda prvenstva i u prijavi iskazanog interesa za stan određene sobnosti tako da će o istom ovisiti i mogućnost odabira samo jednog javno najamnog stana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijedlog Liste reda prvenstva za odabir javno najamnih stanova Grada Zagreba u Sesvetama, naselje Novi Jelkovec možete detaljno pregledati ovdje.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo