SADRŽAJ SMS-OVA / 'Odlična si na televiziji kriminalko, nažalost ne kao na ročištima': otkrivene poruke koje je otac malenog Cesarea slao Nini Kuluz

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Prevoditeljica tvrdi kako su Avenatijeve poruke pune tipfelera te da izgledaju kao da ih piše pijan

30.6.2017.
22:03
YouTube/Screenshot
VOYO logo

Splićanka Nina Kuluz otkrila je kolumnistu Jutarnjeg lista, Bruni Šimleši, sadržaj SMS poruka koje joj Alessandro Avenati često šalje te ju u njima vrijeđa i ne spominje dijete.

Službena prevoditeljica s talijanskog koja je prevodila Alessandrove poruke rekla je za Jutarnji list kako su one pune tipfelera, bez interpunkcije ili kao da ih Avenati piše pijan, zbog čega su neki dijelovi nejasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Znaj da sam te volio i ti si bila najvažnija žena u mom životu i prije rođenja Cesarea, inače ne bih imao dijete s tobom. A sad je na tebi da stvari krenu u pravom smjeru. Ja sam te volio, a sada učini da to čini moj sin", stoji u jednoj od poruka koju joj je poslao Avenati.

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Nina Kuluz otvoreno o svojoj borbi: 'Pogriješila sam, trebala sam otići kad je prvi put ozlijedio Cesarea u dobi od 2 mjeseca'

>> Avenati ogorčen: 'Nina nikad ništa u životu nije radila, pa mene podržava i njen bivši suprug'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Cesareov otac prije dvije godine gostovao na talijanskoj televiziji: pogledajte što je tada rekao o agoniji koju proživljava 

>> Nina Kuluz: 'Zahvaljujem svima, da vas nije bilo, moje dijete bi odveli i negdje bi vrištalo i zapomagalo upomoć'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Bravo! Razgovarat ćemo na kraju. Kriminalko.

Odlična si na televiziji, nažalost ne kao na ročištima kad te stjeraju uza zid. Sad želim vidjeti kako ćeš srati pred talijanskim sucima. Pomiri se, Cesare se vraća tamo gdje se rodio.“Misliš da ne znam što me čeka u utorak? Cesare ima svoju kuću na otoku. U planini, na selu, u gradu Torinu, kuću koju si ti izabrala, a ja plaćam. Reci to novinarima i televiziji, ionako znam sve", piše u jednoj poruci, dok joj je u drugoj poručio: "Misliš da si pobijedila? Izgubila si i raspizdila mnoge važne ljude..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospođa Kuluz otkrila je i sadržaj odgovora Avenatiju: 

“Dragi Alessandro, molim te da prestanemo tako gledati na stvari. Gubi samo naš sin kojeg sve ovo traumatizira. Molim te da njegove interese staviš ispred naših i molim te da počneš imati odnos s djetetom. Ljubavni i emotivni a ne da mu stvaraš stres i mentalno nasilje jer to može ostaviti posljedice u budućnosti. Počni biti otac. Biti otac znači provoditi vrijeme u igri, a ne s policijom i sudskim službenicima. Tako se stvaraju TRAUME. Želimo pobjedu CESAREA”, napisala mu je Kuluz u jednoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrati se u Italiju s djetetom gdje je rođeno, sve ovo ti radiš, a s vremenom će Cesare shvatiti, nije glupan. Čekam te u srpnju na saslušanju u kaznenom postupku protiv tebe, vrati se sa Cesareom i traži ispriku spram mene i onoga što si rekao o meni", prenosi Jutarnji list.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo