BALDASAR JAKO ZADOVOLJAN / 'Odmah ujutro krećemo u razgovore s potencijalnim partnerima'

S ovakvom prednošću, misli da ima pravo reći da očekuje pobjedu u drugom krugu. 'Imamo realan i konkretan program, odličan tim. Imat ćemo i veliku podršku Vlade i mislimo brzo i efikasno pokrenuti Split', istaknuo je.

19.5.2013.
22:29
VOYO logo

U stožeru Ive Baldasara pjesma traje cijelu večer, a kandidat koalicije SDP- HNS-HSU za gradonačelnika Splita rekao je kako ovako dobar rezultat stvarno nije očekivao.

"Rezultati su bolji nego što smo očekivali. Planirali smo ući u drugi krug i imati dovoljan broj vijećnika u Gradskom vijeću, međutim ovo izgleda sve bolje i bolje pa sam čak i ja sad iznenađen dobrim rezultatima. Nadam se da će tako i ostati, jer još nije sve gotovo", rekao je Baldasar za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od pet sati ujutro krećemo s prvim analizama i početkom razgovora s potencijalnim koalicijskim partnerima", dodao je Baldasar.

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Ivo Baldasar

(FOTO: Tino Juric/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovakvom prednošću, misli da ima pravo reći da očekuje pobjedu u drugom krugu. "Imamo realan i konkretan program, odličan tim. Imat ćemo i veliku podršku Vlade i mislimo brzo i efikasno pokrenuti Split", istaknuo je.

"Trebat ćemo koalicijske partnere za Gradsko vijeće, prije svega tu je don Ivan Grubišić, lista Marijane Puljak, s kojom ćemo svakako razgovarati. Tu je i gospođa Anđelka Visković, a jedino nemamo što razgovarati s HDZ-om. Oni će morati ići u oporbu", zaključio je Ivo Baldasar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo