'milanović je znao za snimke' / Oglasio se i Grmoja: 'Sporne snimke mi nismo vidjeli, ali smo znali što se sve događalo'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Veći dio članka u Jutarnjem je istina. Sve osim onog dijela da je predsjednica pokazala snimku Petrovu. On je već prije dolaska na Pantovčak znao za sve detalje tih sastanaka i ostalih kontakata koji su postojali prema Mostovcima', uvjerava Grmoja

28.2.2016.
17:53
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Informacija koju je jučer plasirao Jutarnji list o tome da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na sastanku na Pantovčaku 22. prosinca prošle godine Boži Petrovu pokazala snimku grupe svojih stranačkih kolega kako oko ponoći ulaze u Banske dvore, na tajni razgovor s tadašnjim premijerom Milanovićem, uzburkala je duhove na hrvatskoj političkoj sceni.

Oglasio se danas Ured predsjednice koji tvrdi da se radi o "apsolutnim i opasnim neistinama", a javnosti se obratio i glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postojanje snimke potvrdio je sam Milanović, kao i činjenicu da je jedan dio Mostovaca dolazio u banske dvore na njegov poziv. Veći dio članka u Jutarnjem je istina. Sve osim onog dijela da je predsjednica pokazala snimku Petrovu. On je već prije dolaska na Pantovčak znao za sve detalje tih sastanaka i ostalih kontakata koji su postojali prema Mostovcima. Meni je drago da novinari konačno propituju poteze bivšeg premijera i njegove pokušaje razbijanja Mosta. Mi te snimke nismo vidjeli, ali smo znali da se to događalo. Božo je toga dana uranio kod predsjednice jer je bio pogođen time što se događalo. Kad je saznao, predsjednici je morao donijeti potpise i Most je brzo morao donijeti odluku jer nas je SDP prevario", rekao je Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo