'nema veze s domoljubljem' / Orepić o naljepnicama u Vukovaru: 'Ovo nije Hrvatska! To je primitivizam i kukavičluk'

Image
Foto: Twitter

Iz vukovarsko-srijemske policije ranije danas su potvrdili kako je policija napravila očevid i da je slučaj proslijeđen nadležnom Državnom odvjetništvu

25.2.2017.
21:18
Twitter
VOYO logo

Nakon što se u Vukovaru na autobusnim stajalištima na Trpinjskoj cesti pojavilo nekoliko naljepnica na kojima je ispisano "Serbian family tree" sa slikom stabla na kojem vise ljudi i slikom Ante Pavelića, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić u subotu je na Facebooku napisao kako je to primitivizam koji je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze s Hrvatskom i domoljubljem, ni s Vukovarom i Vukovarcima.

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Morbidno i uvredljivo: u Vukovaru osvanuo degutantan crtež obješenih Srba

>> Zbog morbidnih poruka u Vukovaru u akciju kreće i DORH: 'Položaj Srba iz dana u dan je sve teži'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije Hrvatska! 

Ovaj bahati primitivizam u svojoj suštini je izraz kukavičluka i svega što nema nikakve veze sa Hrvatskom i Domoljubljem! Pogotovo nema nikakve veze sa Vukovarom i Vukovarcima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajnje je vrijeme da se svi skupa suprotstavimo ovom ljudskom jadu. Svima onima koji toleriraju ovakove ispade u svojoj životnoj sredini poručio bih da štite one koji Hrvatskoj čine veće zlo od svojevremenih četničkih hordi!

Ovo nije Hrvatska!" naveo je Orepić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Iz vukovarsko-srijemske policije ranije danas su potvrdili kako je policija napravila očevid i da je slučaj proslijeđen nadležnom Državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo