GOSTOVAO U RTL-U DANAS / Pernar donio 15.000 potpisa za kandidaturu i poručio: 'Izbori nisu konjske utrke!'

Bavit ću se pitanjima koja tište građane, poručio je Pernar

3.12.2019.
22:30
VOYO logo

Nešto manje od dva sata od krajnjeg roka za predaju potpisa za predsjedničke kandidature u RTL Direktu gostovao je potencijalni kandidat Ivan Pernar koji je donio potpise u Državno izborno povjerenstvo. 

"Donijeli smo 15.000 potpisa usprkos tome što sam do zadnjeg trenutka bio ignoriran od svih medija. Nisam bio pozvan da dajem intervjue ni na jednoj televiziji u pretkampanji, bez obzira na to da sam bio potpuno ignoriran, znači javnost nije ni znala da se kandidiram, sam uspio s minimalno novca, isključivo zahvaljujući volji građana", rekao je Pernar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na opasku da je na RTL-u dobio medijski prostor, Pernar se požalio da dobije medijski prostor tako da se o njemu govori u trećem licu. Podsjetili smo Pernara da je gostovao u RTL Direktu, na što je kazao da je bio gost "jednom u šest mjeseci". No, RTL-ov novinar Goran Latković potom ga je pitao koliko puta je odbijao gostovanje. 

"Odbijao sam onda kada ste mi nudili nastup gdje se reže, kada vi određujete što ide van", rekao je Pernar. I na pitanje kako planira kampanju, opet se požalio na tretman medija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bavit ću se pitanjima koja tište građane"

"Bavit ću se pitanjima koja tište građane i problemima građana kao što sam u petak bio u Poreču na deložaciji", kazao je Pernar. Na pitanje može li dobiti 600.000 glasova koliko je bilo potrebno za drugi krug na prošlim predsjedničkim izborima Pernar je odgovorio: 

"Mnogi ljudi gledaju na izbore kao na konjsku utrku. Gledaju kao da ima deset predsjedničkih kandidata, slikovito rečeno, deset konja, i onda gledaju koji konj bi mogao pobijediti i onda idu glasati za tog konja koji procjene da je najbrži", kazao je Pernar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim reći javnosti da izbori nisu konjske utrke i da glasuju za kandidata za kojeg smatraju da će predstavljati njihove interese, a ne za onog kojeg im sugeriraju mediji", rekao je Pernar i nastavio trošiti vrijeme za kritiku medija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo