JOŽA VOLI POBJEDNIKE / Osnivač HDZ-a slavio s Kukuriku koalicijom

Josip Manolić, 'barakaš' i osnivač HDZ-a, te jedan od najbližih Tuđmanovih suradnika s početka '90-tih, izbornu je noć proveo u stožeru Kukuriku koalicije, zajedno s brojnim poznatim 'facama'.

5.12.2011.
17:27
VOYO logo

Tijekom izborne noći u stožeru Kukuriku koalicije boravila su brojna poznata imena s hrvatske javne scene. Tako su pobjednicima došli čestitati odvjetnik Anto Nobilo, pjevačica Zdenka Kovačiček, hrvatski borac Mirko Filipović, bivši predsjednik Stjepan Mesić, ali najveće iznenađenje je bilo pojavljivanje Josipa Manolića.

"Ja sam uvijek na strani pobjednika, zato sam došao", objasnio je svoje pojavljivanje u stožeru Kukuriku koalicije 'barakaš' i osnivač HDZ-a, jedan od najbliskiji suradnika dr. Franje Tuđmana s početka '90-tih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bilo očekivati. Ipak, radi se o jednom prijelomnom trenutku za hrvatsku demokraciju jer HDZ definitivno ima šanse pretvoriti se u jednu građansku stranku. Dakle, od pokreta postaje stranka. To je za njih dobro jer HDZ nikada, od svog postanka, nije bio demokršćanska stranka", komentirao je bivši predsjednik Stjepan Mesić.

Bivši saborski zastupnik SDP-a Mirko Filipović također je slavio s bivšim stranačkim kolegama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem promjene i bolji život za sve nas. Neka se napokon pokrenu određene investicije i podigne kvaliteta života svih građana", izjavio je Cro Cop.

"Ovo je bilo nužno, Hrvatska je željela promjene. Lako je bilo pobijediti, a bit će teško nešto napraviti, tako da danas treba slaviti, a sutra boli glava", izjavio je odvjetnik Anto Nobilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo