Uhićen u Iloku / Otac poznatog Dinamovog nogometaša u autu krijumčario 74 kilograma marihuane?

Image
Foto: PIXSELL, arhiva

U nedjelju je uhićen 66-godišnji muškarac koji je u svom automobilu prevozio veliku količinu marihuane

31.10.2018.
14:09
PIXSELL, arhiva
VOYO logo

Policijska uprava vukovarsko-srijemska priopćila je kako su službenici granične policije i carinici na graničnom prijelazu Ilok – Bačka Palanka u nedjelju navečer uhitili 66-godišnjeg muškarca iz Zagreba.

U njegovom je automobilu pronađeno 74 kilograma marihuane koju je sakrio u prostoru suvozača iza kontrolne ploče, vratima, podu vozila, rezervnoj gumi te prepravljenom dijelu koji je bio izgrađen i ugrađen u podvozju vozila. Bila je to najveća pojedinačna zapljena marihuane na vukovarsko-srijemskom području još od 2012. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je osumnjičeni Zagrepčanin otac poznatog bivšeg nogometaša Dinama Silvija Marića, Rajko Marić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pregledom vozila uočeno je više PVC paketa, skrivenih u pretincu ispod prednjeg suvozačevog sjedala. Daljnjim pregledom djelatnika carine i u podvozju vozila uočeno je više PVC paketa, obljepljenih smeđom selotejp trakom", poručio je Krešimir Hunjet, voditelj Odjela kriminaliteta droga PU vukovarsko-srijemske. U samom je vozilu pronađeno sveukupno 137 PVC paketa marihuane. 

Pretpostavlja se da je marihuana proizvedena u Albaniji ili na Kosovu, a bila je namijenjena za prodaju u Hrvatskoj. Osumnjičeni Rajko Marić uz odgovarajuću kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo