radni posjet grabar-kitarović / Otkrivamo koliko su iznosili troškovi predsjedničinog puta u SAD

Image

'Tu su uračunati troškovi avionskih karata, smještaja, reprezentacije i dnevnica za Predsjednicu Republike Hrvatske i pročelnicu Kabineta Predsjednice

27.1.2017.
15:55
VOYO logo

Okolnosti posjeta hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović SAD-u početkom godine još uvijek nisu u potpunosti rasvijetljene.

Podsjetimo, za velik dio medija i javnosti je put Grabar-Kitarović u Washington bio itekako sporan, a tek je po povratku predsjednica izjavila kako se radilo o službenom posjetu toj zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je rekla kako je u SAD-u nastojala utvrditi kakva će biti vanjska politika novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa, čije se odrednice ne znaju, kao i pozicionirati Hrvatsku prema toj politici.

Ipak, sve do danas nismo doznali koliki su bili troškovi puta u SAD. Na naš upit Ured predsjednice otkrio nam je da su ukupni troškovi radnog posjeta SAD-u iznosili 73.867,60 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni uključuju troškove avionskih karata, smještaja, reprezentacije i dnevnica za Predsjednicu Republike Hrvatske i pročelnicu Kabineta Predsjednice", javili su nam iz Ureda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo