Evo što možete učiniti / 'Otvorite svoja srca i pomozite nam da možemo nastaviti s radom': Udruga za djecu s Down sindromom treba vašu pomoć

Udruga "Sindrom Down 21" treba vašu pomoć.

29.11.2020.
19:10
VOYO logo

Poput mnogih drugih i splitska udruga "Sindrom Down 21" našla se u financijskim problemima. Ostalo je još novca za otprilike tri mjeseca rada. O radionicama i terapijama te udruge ovisi 60-tak korisnika pa su odlučili pozvati sve da im finacijski pomognu putem internetske stranice “GoGetFunding”.

Pjesma je za njih terapija, a 60-ak korisnika Udruge sindrom Down strahuje da bi mogli ostati bez svoga utočišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volimo pjevati, plesati i vježbati I biti uz pjesmu. Molimo vas da otvorite svoja srca u ovo božićno vrijeme i da nam pomognete kako bi naša udruga nastavila s radom..." kaže Ela Vušković, korisnica Udruge “Sindrom Down 21”.

Kao I većina Udruga našli su se u financijskim problemima, a novca je ostalo za još tri mjeseca funkcioniranja zato su odlučili pomoć potražili putem internetske kampanje…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U našem slučaju to je preko stranice go get funding gdje ćemo pokušati sakupiti sredstva za nastavak rada udruge i za terapije djece koje stvarno njima život znače", kaže Ana Boko, zaposlenica Udruge "Sindrom Down 21".

Iako za udrugu radi 40-ak volontera, novac je potreban za defektologa, glazbenog i fizikalnog terapeuta, ali i održavanje raznih radionica. Troškovi udruge su oko 35 tisuća kuna na mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Pokažimo da nam je stalo /

Pretužno je u kakvim uvjetima žive ova djeca bez roditelja, pomozite im ako možete

Image
Pokažimo da nam je stalo /

Pretužno je u kakvim uvjetima žive ova djeca bez roditelja, pomozite im ako možete

"Bila bi zatvorena doma da nema radionice"

"Oni se tu druže, plešu, imaju glazbenu terapiju, kuharsku…znači na svim tim radionicama nešto dobiju, nauče se vještinama", kaže Dijana Vušković, majka korisnice Udruge.

“Njima je udruga posao, njima je udruga sve... ona nema gdje, ona bi bila zatvorena doma da nema radionice.. toga sve, volontera svih stvari koje udruga pruža ona bi bila doma", kaže Ana Ančić, majka korisnice Udruge “Sindrom Down 21”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za korisnike udruga je centar njihovog društvenog života, a pomoći mogu svi putem stranice GoGetFunding jer bez donacija, udruga bi uskoro mogla zatvoriti svoja vrata…

Osim putem stranice GoGetFunding, možete im pomoći i izravnom uplatom na žiro račun: HR8424070001100573151 uz napomenu "Donacija za rad udruge".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo