MISLE DA SE ŠALI / 'Pa dobro Plenkoviću kukavico, ima li Hrvatska mornaricu?': Sinčić bocnuo premijera zbog situacije sa Slovenijom, pa dobio kritike

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Sinčićeva objava na Facebooku je dobila mnoštvo komentara, no poneki korisnici nisu zadovoljni njegovim pristupom zbog čega su mu poručili da se od njega očekuje ozbiljniji pristup

29.12.2017.
12:00
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Danas istječe rok za primjenu arbitražne odluke o graničnom sporu Hrvatske i Slovenije, koju Zagreb ne priznaje, a Ljubljana namjerava jednostrano početi provoditi. 

Hrvatski ribari su jutros krenuli ribariti uz pratnju policijskog broda. Slovenska policija pokušala je prići jednoj hrvatskoj brodici, a ribarima su rekli da što prije napuste slovensko more. Pod pratnjom hrvatske policije oni su i dalje nastavili ribariti, nakon čega su se vratili u luku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju sa Slovenijom na svom Facebooku je komentirao predsjednik Živog Zida, Ivan Vilibor Sinčić. On je premijeru Andreju Plenkoviću poručio da je kukavica te je postavio pitanje "Ima li Hrvatska mornaricu?"

Sinčićeva objava je, očekivano, dobila mnoštvo komentara, no poneki korisnici nisu zadovoljni njegovim pristupom zbog čega su mu poručili da se od njega očekuje ozbiljniji pristup, dok drugi misle kako se čelnik Živog zida možda šalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo