UOČI LOKALNIH IZBORA / Pauletić je kandidat Mosta za splitskog gradonačelnika: 'Suprostavit ću se političarima kojima su puna usta Splita'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Mostov kandidat je rekao kako ima dvije velike vizije za preporod Splita i otvaranja novih radnih mjesta

29.1.2017.
13:21
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Most je danas službeno predstavio svog kandidata za gradonačelnika Splita, Roberta Pauletića.  "U bitku za Split idem u teškom trenutku. Grad je u apatiji i gubitku. Dat ću Splitu novo lice i dovesti do novog sjaja", rekao je Pauletić.

Pauletić je poručio kako je Split svjetski grad koji zaslužuje viziju i poštenje. "Suprostavit ću se političarima kojima su puna usta Splita. Moja poruka je stop uhljebima. Smanjit ću broj ljudi u gradskoj upravi bar za 20 posto. Oni koji rade pošteno nemaju se čega bojati", rekao je Pauletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostov kandidat je rekao kako ima dvije velike vizije za preporod Splita i otvaranja novih radnih mjesta. "Zapadna obala mora biti ponos grada s nizom novih hotela i zgrada po uzoru na ljetovališta. 

Preko ceste uz more ljetna pozornica, sajamski prostor i vezovi za jahte. Za sve projekte treba se maksimalno uvažavati struku", smatra Pauletić, te zaključuje da sve što nudi radi iz velike ljubavi prema Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanju je nazočio i Miro Bulj te predsjednik Mosta Božo Petrov, koji je objasnio zašto je Most izabrao Pauletića. "Pauletić je izbor iz više razloga. Podržavao je ideju Mosta od samog početka, bio  je u prošloj Vladi u turizmu, u sezoni koja je oborila sve rekorde.

Osim poduzetničke i novinarske karijere, proputovao je stotinjak država. Ja osobno, a i Most čvrsto stojimo uz Roberta. Vrijeme je za dodatni iskorak i nadam se, pobjedu", poručio je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo