Lekcija iz politike / Pernarova alternativna škola: nisu ga pustili na sat, pa je gimnazijalcima držao predavanje u Saboru

Image

Kada mu uprava jedne zagrebačke gimnazije nije dopustila da održi predavanje u školi, Ivan Pernar ga je održao u Saboru, i to učenicima koji su markirali da ga dođu poslušati

24.1.2017.
14:52
VOYO logo

I kada ne mora u Sabor, Ivan Pernar ne odmara. Tako je jučer na svome Facebook profilu najavio da je spreman postati profesor na jedan dan.

"Ako žele neki učenici iz Zagreba da dođem u posjet njima u školu, s guštom ću to napravit jer nema Sabora sutra", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon toga uslijedila je i nova objava: "Pozvan sam sutra na sat Politike i gospodarstva u Gimnazija Tituša Brezovačkog na Gornjem gradu. Napravit ću live ako učenici nemaju ništa protiv, to će biti u 11 sati".

Ipak, čini se da je netko imao nešto protiv, jer Pernaru na kraju nije dopušteno gostovanje na satu, pa je on na kraju svoj sat održao u prostorijama Sabora i to pred 12 učenika koji su zbog njega markirali. Tada je snimio i video u kojemu kaže da su "učenici u strahu" jer kako škola Pernaru, kojega su oni pozvali, nije dopustila da održi predavanje, oni su odlučili markirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nudi vam se najzanimljiviji zastupnik, kojega preko interneta prati preko 140 000 ljudi, da vam dođe na sat predmeta koji se zove Politika i gospodarstvo, a profesor to ne da", kazao je Pernar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostatku videa Pernar je učenicima održao predavanje o Saboru, tabu temama na saborskim sjednicama, i svojim školskim danima, te je odgovarao na pitanja učenika.

"Da li se u ovom sustavu može uspjeti na pošten način? Ne može. Pa koje rješenje? Učlani se u HDZ. I ja sam iz tog razloga se učlanio u HDZ", ispričao im je kako je ušao u politiku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svojem je Facebooku Pernar na kraju polusatnog predavanja i objavio fotografiju s učenicima gimnazije Tituš Brezovački.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo