provocirali ih i prekidali / Pokušali održati tribinu o ubijenim Srbima nakon Oluje. Prekidali ih verbalnim ispadima iz publike

Image

Gosti su bili Ante Nobilo i Slađana Čanković, a tribinu je vodio novinar Saša Kosanović koji je u jednom trenutku odustao: 'Ovo više nema smisla'

31.5.2022.
23:08
VOYO logo

Danas se u prostorijama Srpskog privrednog društva Privrednik u Zagrebu održala tribina pod nazivom "Petrovačka cesta duga 28 godina", ali su je prekinuli zbog verbalnih ispada većeg broja desničara koji su bili u publici, donosi Index. Tribinu je vodio novinar Saša Kosanović, a gosti su bili Ante Nobilo i Slađana Čanković.

Pričalo se o raketiranju izbjegličke kolone 1995. godine, nakon pola sata krenulo je dobacivanje iz publike. "Zašto Nobilo traži pomilovanje za Perkovića i Mustača, a ne za hrvatske heroje", bilo je jedno dobacivanje i priče o tome kako "UDBA još uvijek vlada hrvatskom" uz tvrdnje da je "avion na Petrovačkoj cesti imao petokraku na repu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dobacivanje se uključio i Ante Nazor, šef Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centar Domovinskog rata, a tu je novinar i voditelj tribine Kosanović vidio da više nema smisla i rekao: "Sada više nema pitanja. Ako ćemo ovaj hrkljuš raditi ovako, dolje je policija, ako nastavite - izbacit će vas. Hoćete sjesti, molim vas." Nije uspio utišati one koje su dobacivali, pa tako ni vođu Hrvatske autohtone stranke prava Dražena Keleminca koji je govorio: "Je li Srbija pokrenula istragu protiv onih zločina koje su učinili srpski teroristi kad su gazili tenkovima Srbe u onoj koloni? Je li Srbija pokrenula kaznenu prijavu i odgovornost…"

Kosanović je uskoro prekinuo tribinu i rekao: "Ovo više nema smisla, otišlo je k vragu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte tribinu ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo