potraga za još dvojicom / Policija tereti za zločin iz mržnje huligane koji su napali beogradske vaterpoliste

Image

Policija sumnjiči napadače da su pretprošli četvrtak prišli dvojici maloljetnih igrača beogradskog vaterpolo kluba od kojih je jedan nosio klupsku majicu nakon čega su ih počeli vrijeđati, a zatim ih i fizički napali

16.9.2016.
13:24
VOYO logo

Zagrebačka policija osumnjičila je jednog maloljetnika i dvojicu 24-godišnjaka zbog napada na mlade vaterpoliste beogradskog Partizana prije tjedan dana u centru Zagreba.

Image
SAČEKUŠA PRED MCDONALD'SOM /

Sramotan incident u centru Zagreba: huligani šipkama napali mlade vaterpoliste Partizana!

Image
SAČEKUŠA PRED MCDONALD'SOM /

Sramotan incident u centru Zagreba: huligani šipkama napali mlade vaterpoliste Partizana!

Osumnjičene za taj napad policija tereti da su počinili kazneno djelo tjelesne ozljede u vezi sa zločinom iz mržnje na štetu dvojice maloljetnih srbijanskih državljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija sumnjiči napadače da su pretprošli četvrtak navečer u Vlaškoj ulici prišli dvojici maloljetnih igrača beogradskog omladinskog vaterpolo kluba od kojih je jedan nosio klupsku majicu nakon čega su ih počeli vrijeđati, a zatim ih i fizički napali. Napadnuti maloljetnici bili su u društvu još trojice maloljetnih igrača iz istog kluba, izvijestila je policija.

Jedan od napadača je, navodi policija, zapalio pirotehničko sredstvo i bacio ga prema oštećenima te su osumnjičeni zajedno s još dvije zasad nepoznate muške osobe, rukama i nogama počeli udarati oštećene po cijelom tijelu, a zatim pobjegli prema Ulici biskupa Galjufa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žrtvama napada liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a policija nastavlja tragati za još dva nepoznata muškarca koji su bili među napadačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović osudila je u nedjelju napad na mlade vaterpoliste beogradskog "Partizana" u centru Zagreba. "Osuđujem svaku vrstu nasilja i apsolutno znate koje su moje pozicije. (...) osuđujem bilo kakvo nasilje prema bilo kome", rekla je u Zagrebu novinarima nakon glasovanja na prijevremenim parlamentarnim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo