IMA SE, MOŽE SE / Luksuzni hobi: Provjerili smo tko od naših političara nosi najskuplje satove

Jednu marku hrvatski političari naročito vole

15.3.2019.
14:09
VOYO logo

Nakon što je Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa pokrenulo postupak protiv šefa ličko-senjskog HDZ-a Marijana Kustića zbog sata vrijednog više od 30.000 kuna, u javnost je dospjela informacija o jednom 10 puta skupljem satu.

Dubrovački gradski vijećnik Miho Obradović na sjednici je nosio sat vrijedan 300.000 kuna. Tvrdi da sat nije njegov, nego prijateljev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sat Piquer Royal Oak vrijedi kao manji stan. Više od 40.000 eura. Obradović danas tvrdi - sat je prijateljev. Možda mu je prijatelj Arnold Schwarzenegger jer upravo ljubitelj ovog modela. 10 puta jeftiniji, ali ipak vrijedan 30.000 kuna sat marke Paneraj zadao je nevolje Marijanu Kustiću, koji je bio rekao: ''Ja sam priznao svoju grešku, nisam znao ni njegovu samu vrijednost''.

Tako ni Ivan Pernar iz Živog zida nije znao da je sat koji mu je poklonio katarski emir skuplji od 500 kuna što je iznos do kojeg saborski zastupnik može primiti poklon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnika luksuznih satova među političarima ima napretek.

Ministar Zdravko Marić vlasnik je Rolexa vrijednog 50.000 kuna. I Radimir Čačić velik je zaljubljenik u satove. Jedan od njih vrijedi čak 20.000 eura. Ali nitko još nije došao ni blizu kolekcionaru Ivi Sanaderu, čija 'izgubljena' kolekcija vrijedi od 150.000 do 190.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednu marku hrvatski političari naročito vole. Luksuzni Breitling nose Ivan Šuker, ali i Milijan Brkić. Omiljena je to marka bila i Josipa Broza Tita, ali njegov je vrijedio 300.000 dolara.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ima sedam satova, a da voli taj u svim kulturama prihvaćen modni dodatak za muškarce otkrio je tek kad je 'uhvaćen s Pijageom od 14.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je ovaj luksuzni hobi vezan većinom za muškarce i političarke su znale zabljesnuti s nekim skupljim komadom. Bivša gradonačelnica Knina Josipa Rimac nosi Cartier vrijedan 30.000 kuna. Kome još nije jasno - koliko je sati?

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo