merkel mora promijeniti svoju politiku / Poruke iz Njemačke: 'Ne ogradama i žicama na granici, one potpuno ruše europsku ideju'

Image
Foto: AP

Merkel je preko glasnogovornika vlade Steffena Seiberta poručila je da nijedna ograda ne može potpuno zaustaviti očajne ljude.I iz partnera CDU/CSU u velikoj koaliciji SPD-a kazali su da su “slobodne granice jedan od najvećih dobitaka za Europu”. Slično govore i u stranci Zelenih: “Ne ogradama i žicama na granici

21.10.2015.
9:31
AP
VOYO logo

Njemačka kancelarka Angela Merkel ima rok do početka studenoga da promijeni svoj kurs u izbjegličkoj politici, inače ćemo je prisiliti da zatvori njemačke granice, upozorili su njemačku kancelarku iz njezine vladajuće demokršćanske koalicije CDU/CSU, objavio je jučer Bild.

Vođa pokreta otpora prema kancelarki i njezinoj politici gostoprimstva prema izbjeglicama je Christian von Stetten, šef utjecajnog CDU/CSU-ova parlamentarnog kruga malih i srednjih poduzetnika (PKM).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je pokrenuo akciju i na 188 adresa članova PKM-a u Bundestagu (od ukupno 310 demokršćanskih zastupnika) poslao e-mailove za pripremu zaustavljanja vala izbjeglica ogradama i žicama. O tom prijedlogu frakcija CDU/CSU trebala bi glasovati na svom prvom sljedećem zasjedanju.Kancelarka Merkel ne želi ni čuti o promjeni svojega kursa.

Preko glasnogovornika vlade Steffena Seiberta poručila je da nijedna ograda ne može potpuno zaustaviti očajne ljude.I  iz partnera CDU/CSU u velikoj koaliciji SPD-a kazali su da su “slobodne granice jedan od najvećih dobitaka za Europu”. Slično govore i u stranci Zelenih: “Ne ogradama i žicama na granici, one potpuno ruše europsku ideju”, poručili su.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo