MISTERIJ OKO SMRTI

Poslali smo upit Hitnoj i Gradu: Je li Hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Natalija Prica?

Niti iz Gradske uprave, kao niti iz Hitne pomoći, ne žele objaviti informaciju gdje su zaista te večeri liječnici došli po Bandića

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
RTL Vijesti/ 8.3.2021. u 16:25

Smrt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u noći 27. veljače još uvijek nije u potpunosti razjašnjena, a dodatnu sumnju na dosad službenu verziju gdje se gradonačelnik nalazio kad mu je pozlilo, produbljuje i činjenica da Nastavni zavod za Hitnu medicinu Grada Zagreba i Gradska uprava još uvijek ne žele odgovoriti gdje je Hitna pomoć došla po gradonačelnika. 

Iz, kako tvrde, pouzdanog izvora Index je doznao da je Hitna pomoć te noći došla na adresu na Vrhovcu gdje posljednjih mjeseci živi Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica. Slijedom te informacije, poslali smo upit Nastavnom zavodu za Hitnu medicinu Grada Zagreba i Gradskoj upravi.

"Vaš upit proslijedili smo Službi za informiranje Grada Zagreba", kratko su nam samo odgovorili iz Nastavnog zavoda za Hitnu medicinu Grada Zagreba. Do objave teksta, odgovor iz Gradske uprave nismo dobili, a objavit ćemo ga čim ga dobijemo. 

Ivanović tvrdio da mu je umro u kući

Podsjetimo, Bandić je te večeri oko 23 sata doživio srčani udar, prebačen je u bolnicu Sveti Duh, a ubrzo je proglašen mrtvim. Nakon kobne večeri, Bandićev prijatelj Sergej Ivanović dao je nekoliko izjava u kojima je tvrdio da mu je Bandić umro u kući nakon što su se cijeli dan družili. 

I pulmolog Gzim Redžepi je dan nakon smrti Bandića za RTL govorio o njihovom druženju te subote. Rekao je da je s Bandićem bio na ručku u Brezovici te dodao da su po povratku u Zagreb svratili su na kavu kod prijatelja.

Image
49-godišnji poduzetnik

Tko je Bandićev prijatelj u čijoj je kući umro? Glavni zastupnik svjetski poznate tvrtke, spominjalo ga se i u projektu zagrebačkog Manhattana

Image
49-godišnji poduzetnik

Tko je Bandićev prijatelj u čijoj je kući umro? Glavni zastupnik svjetski poznate tvrtke, spominjalo ga se i u projektu zagrebačkog Manhattana

Prije toga je pričao koliko ima visibaba. Taj dan smo bili i na Brezovici, koliko je to preuranjeno, koliko je toplo", rekao je pulmolog Gzim Redžepi. 

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

"Zafrkavao se cijeli dan kao što je on znao, ali ništa od druženja ili od priče nije naslutilo na to da on ima nekakve tegobe. Nažalost, evo, se to tako dogodilo da se digao sa stolca i jednostavno se srušio, pao", dodao je dan nakon smrti Redžepi. 

No, niti iz Gradske uprave, kao niti iz Hitne pomoći, koja je upit samo proslijedila Gradskoj upravi, ne žele objaviti informaciju gdje su zaista te večeri liječnici došli po Bandića. 

RTL Vijesti/ 8.3.2021. u 16:25

Više s weba

Pročitajte još

Image
Državni inspektorat

Iz trgovina se povlače gljive zbog sumporovog dioksida

Više s weba