Mooolim!? / Pregled tjedna: Zločesti novinar zeznuo Žalac, astronauti zbog kvara morali u pelene, uočili smo NDH-ovski grb na Stožeru

Image
Foto: RTL

Gabrijela Žalac nije uvijek bila nesretna kao sad. ISS je javljao da ima kvar, na zahodu. Predsjednik i premijer vole i gledaju i RTL-ove zabavne sadržaje...

12.11.2021.
23:10
RTL
VOYO logo

Pregled tjedna Direkta donosi nezaboravni megamix premijera, složenac njegovih izjava pred kolegom Mislavom Bagom. Problem je bio u tome što su ga novinari pitali nekoliko logičnih pitanja o uhićenju Gabrijele Žalac.

Ona sad spava iza rešetaka kao osumnjičena za krađu milijuna novca iz EU-a, a sve zbog pokvarenog Telegramovog novinara Andreja Dimitrijevića koji joj je na vrat navukao europske istražitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetimo se i kako je to RTL-ovoj Ružici Đukić zasmetalo, ispalo je jedinoj, što je Stožer nastupio ispred grba sa šahovnicom s NDH-ovskim prvim bijelim poljem.

Tjedan su obilježili još i Zvonimir Hodak, kojega su ulovili uoči ukrcaja u avion s pištoljem-olovkom, zatim kvar zahoda na Međunarodnoj svemirskoj postaji zbog koje su astronauti, jadni, morali nositi pelene, a saznali smo i to da predsjednik Republike, osim Direkta, gleda i Ljubav je na selu, a premijer Bibin svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to imamo materijalne dokaze.

Pogledajte u videu sa svim prilozima iz emisije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo