NISU BAŠ BILE BLAGONAKLONE / Provjerili smo što o potencijalnom ministru zdravstva misle neke njegove pacijentice!

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Ćorušićevo gostovanje kod Zorana Šprajca izazvalo je brojne komentare na društvenim mrežama pa smo inspirirani time provjerili što o tom ginekologu misle neke njegove pacijentice

30.12.2015.
10:41
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik nacionalnog Odbora za zdravstvo HDZ-a Ante Ćorušić posljednjih se dana prometnuo u favorita u utrci za novog ministra zdravstva. Ovaj ginekolog koji radi u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici ne bježi od te uloge, a jučer je čak izjavio da ima tim od sto ljudi koji je spreman preuzeti odgovornost.

Image
'POBAČAJ JE (NUŽNO) ZLO' /

Ćorušić za RTL Direkt: 'Ako hoćeš bolji krevet, madrac ili pravo na izbor liječnika, moraš dodatno platiti'

Image
'POBAČAJ JE (NUŽNO) ZLO' /

Ćorušić za RTL Direkt: 'Ako hoćeš bolji krevet, madrac ili pravo na izbor liječnika, moraš dodatno platiti'

Njegovi konzervativni stavovi podijelili su javnost, a svoje mišljenje o pobačaju ili Zakonu o umjetnoj oplodnji ponovio je i u sinoćnjem RTL Direktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorušićevo gostovanje kod Zorana Šprajca izazvalo je brojne komentare na društvenim mrežama pa smo inspirirani time provjerili što o tom ginekologu misle neke njegove pacijentice.

Posjetili smo zato internetsku stranicu najdoktor.com na kojoj pacijenti dijele svoja iskustva s određenim liječnicima i ocjenjuju ih ovisno o tom iskustvu. Ćorušićevu ocjenu nema smisla prenositi jer je temeljena na samo dva glasa, ali zato su puno zanimljiviji komentari nekih njegovih pacijentica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doktor Čorušić me operirao prije mnogo godina, termin za operaciju sam dobila odmah nakon ljetnih praznika i sve je prošlo u najboljem redu. Doktor je, s moje točke gledišta, stručan i sposoban, a osoblje na odjelu je bilo bez zamjerke osim jedne medicinske sestre koja je bila gruba i neprofesionalna. Ni u kojem trenutku nije sugerirao na bilo koji način da očekuje da mu se plati bilo kakav novac", napisala je jedna od njih.

"Mene je dr. Ćorušić operirao, mogu čak reći da mi je spasio život. Nemam nikakva loša iskustva u vezi s njim, a što se tiče plavih kuverta niti je tražio, niti smo mu dali novac. Zahvalna sam na svemu njemu i medicinskom osoblju u Petrovoj, a to u kakvom je stanju bolnica nije njihova krivnja", još je jedan od rijetkih pozitivnih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, druge pacijentice nisu bile toliko blagonaklone prema potencijalnom ministru.

"Kada je riječ o navedenom doktoru ušasno je teško ne biti bezobrazan. Nečovjek, ponižava pacijente i u mom osobnom iskustvu se nije pokazao kao profesionalac u svom poslu, drugim riječima nakon njegove operacije stanje mi je bilo još gore. Nakon njega pronašla napokon doktora, ali u pravom smislu doktora, ponovljena mi je operacija i sada sam zdrava žena", kritična je bila jedna korisnica portala najdoktor.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja mama je bila kod njega. Neću uopće pisati detalje o njegovom bezobrazluku, bahatosti i sl. Samo ću Vam reći da ne daj Bože da završite kod njega na odjelu, a da nemate ušteđevine jer po njemu možete crknuti kao pas", optužila je druga.

"Doktor koji se gura u politiku, bez obzira koju, ne može biti dobar doktor. Na njegovom odjelu sam prošla pakao", tvrdi još jedna razočarana pacijentica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srednji vijek je imao poštenije i etičnije ponašanje prema ženama nego dr. Ćorušić i osoblje Petrove bolnice", optužuje pacijentica u komentaru ostavljenom 2013. godine.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo