izdali upozorenje / Provjerite uplatnice na vašim automobilima: Po Zagrebu netko ostavlja lažne kazne Holdinga

Image
Foto: Zagrebački holding

Posumnjate li u prijevaru, vjerodostojnost zaprimljenog naloga za plaćanje, odnosno dnevne parkirališne karte javite se Zagrebačkom holdingu

19.12.2018.
10:35
Zagrebački holding
VOYO logo

Zagrebački holding na službenim internetskim stranicama izdao je upozorenje građanima o nepoznatim počiniteljima koji na području zapadnog dijela Zagreva na vozilima ostavljaju lažne uplatnice naslovljene na Zagrebački holding d.o.o., Šubićeva 40/III u iznosu od 250,00 kuna.

"Na lažnim uplatnicama nije naveden primatelj podružnica Zagrebparking kao ni logo Zagrebačkog holdinga i podružnice Zagrebparking. Molimo građane da ne nasjedaju na prijevaru te da pri uplati provjere IBAN primatelja s uplatnice", navodi se u priopćenju Holdinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posumnjate li u prijevaru, vjerodostojnost zaprimljenog naloga za plaćanje, odnosno dnevne parkirališne karte, preporučujemo – prethodno provjerite na broju 072 500 400. Pozivni centar Zagrebačkog holdinga dostupan je 24 sata dnevno.

"Zagrebački holding i podružnica Zagrebparking poduzet će sve potrebne i raspoložive radnje u zaštiti svojih interesa te interesa građana", poručuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike