RTL Duel / Prvo sučeljavanje Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović: Pripremali su se kandidati, ali i mi

Image
Foto: RTL

​Što gledatelji mogu očekivati?

30.12.2019.
19:10
RTL
VOYO logo

Ostalo je još malo do prvog sučeljavanja dvoje predsjedničkih kandidata uoči drugog kruga izbora. Na RTL Duel stižu i Kolinda Grbar-Kitarović i Zoran Milanović.

Urednica RTL Duela je Ana Bulić, a kroz najmanje 90 minuta programa, s točno određenim pravilima, vodit će vas t i

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidati odrađuju zadnje pripreme, a pripremali smo se i mi.

Što gledatelji mogu očekivati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dakako, jednak pristup kroz pet tematskih cjelina. Oboje će dobiti priliku da u roku od 60 sekundi daju odgovor na određeno pitanje, nakon toga imat će mogućnost replike i replike na repliku. Uz ovih pet cjelina tu je i jedna novost koja se zove KRATKO I JASNO i tu nisu predviđene replike. Ono što je novost jest da će također moći jedno drugome postaviti pitanje", rekla je Gregoret. 

Pripremili smo pitanja od političkog, preko gospodarskog, do društvenog života. Što će kandidati pitati jedno drugo - to ćemo tek vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uredništvo RTL-a je pripremilo niz pitanja, a ono što je važno spomenuti jest da neka od tih pitanja kandidatima nikad nitko dosad nije niti postavio. Ono što je također jednako važno jest da će neka pitanja kandidati prvi put vidjeti i čuti i za njih se nisu mogli nikako pripremiti", rekao je Vrdoljak.

Birači će večeras imati priliku čuti i vidjeti što nude, a što skrivaju predsjednički kandidati i time procijeniti tko će dobiti njihov glas. U nedjelju 5. siječnja Hrvatska će dobiti predsjednika ili predsjednicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo